Топ 5 любими продукта на Nuxe

Не е тайна от доста време, че често посочвам, като любима марка френската медицинска Nuxe и от известно време си мислех да ви обобщя по някакъв начин опита си с техни продукти. Имала съм във времето разочарования и от тях, обаче реших, че искам да пиша и говоря за любимците си, като съставя една малка класация от топ пет мои лични фаворити на бранда.
Възнамерявам тази седмица да пиша за новия им шампоан и маската с трите рози, които са последните неща, които избрах да опитам от Nuxe.

Започвам с петте героя:

1. Крема за ръце Reve de Miel - във видеото изпуснах да спомена, че крема е предназначен и за грижа на ноктите, тоест подобрява не само кожата на ръцете, а и тях. Лично аз не смятам, че един крем би успял да закрепи моите, но забелязвам, че са малко по-здрави, когато го ползвам. Обожавам как бързо попива, аромата и дълготрайния му ефект. Не съм случвала на друг, който да не се налага да мажа пак и пак. Силно ви го препоръчвам!

2. Балсама за устни Reve de Miel - не възнамерявам скоро да го сменям, защото при мен върши чудеса за една нощ. Не малко пъти ме е спасявал от щетите нанесени от изсушаващи червила и не съм срещала друг балсам удачен за подложка на матови червила. Консистенцията му е наистина странна и с течение на времето заради меда в състава му леко кристализира и се получават малки гранулки, които са приятни на усет, но в никакъв случай не означава, че продукта се е развалил и на мен ми стига едно бурканче за дълго време.

3. Измивния гел от серията с Трите рози - доста не икономичен, защото бързо свършвам тубичката от 125мл, обаче често ми липсва, когато не го използвам, затова се връщам постоянно към него. Нежен е към кожата и не я изсушава, както доста гелове за лице. Прилича доста на рядък крем, който не се разпенва. Гарантирам, че въпреки това измива чудесно и може да сваля дори грим :)

4. Мултифункционалното масло - за него писах скоро и двойника му. Ще поставя линк, защото нямам какво повече да добавя.

5. Хидратиращия крем против умора Prodigieus - За него също мисля съм ви надула главата от хвалби. Наистина се надявам още поне няколко години да знам, че това е моя крем. Обичам да държа на бялата си козметика и да не сменям продуктите драстично, но понякога смяната на сезоните го изисква и възрастта не прощава, но за момента този хидратиращ крем може д ами е верен спътник през цялата година.

*Снимките взех от стари публикации в блога освен заглавната ;)) 

2 коментара

  1. И тук и във видеото виждам шампоана пък не споменаваш нищо за него. Бих искала да чуя мнението ти, защото се чудч дали да не го пробвам :)

    ОтговорИзтриване
  2. Шампоана е просто част от снимката, както и маската :) Скоро ще пиша за него.

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!