Braun Silk Epil 7 SkinSpa #breakfree

Споменавала ли съм някога колко много обичам комплекти. И да съм, пак ще се повторя. Последната кутия пълна не само с един продукт, дори е уместно да подчертая даджа, се оказа пълно предизвикателство за мен самата, моя вкус и навици.
Става въпрос за комплекта 7Days Spa Silk Epil на марката Braun, който се състои от епилатор със сменяща се глава, като едната приставка е нормален епилатор, а втората четка за ексфолиране на тялото. Към тях е и отделен уред за измиване на лице. Да, една от многото предлагани четки за лице е тази или по-точно бонус към самия комплект.

Понеже съм наясно, че най-много искате да получите отзиви за нея, започвам с четката за лице :)
Дизайна и е много изчистен, семпъл и компактен. Самия уред е малък, но не се подлъгвайте по размерите, защото самата четка предназначена за работа върху лицето е  един добре премерен размер, за да достига до всяка зона без да е прекалено голяма или прекалено малка. Електрическата четка работи на две степени - бавна и бърза, като те се сменят чрез натискане на едното копче. Другото е за стартиране на уреда.
Самата четка се сваля и след три месеца е време да бъде сменена. Нали се сещате как периодино сменяме четките си за зъби. Тази логика следват и четките за лице. После се износват и качеството на работа на самата джаджа се понижава. Освен това е и нехигиенично.
И май единствено ми остана да добавя, че за тази част от комплекта са ви нужни и две батерии, като има две в кутията за първите ви ползвания. Моите още не са се изтощили след месец и малко отгоре ;)

Моята промяна в кожата настъпила след въвеждането на такова чудо в рутината ми е доста осезаема, колкото и да не ми се вярваше. Самата повърхност се изравни, ако имам пъпки минават по-бързо и почти не ексфолирам с допълнителен продукт. Искам да ви споделя още, че четката работи и с маслени дегримиращи продукти (като онези, за които от началото на годината тръбя) :)
Искам да подчертая, че може тази четка единствено да се върти, съответно не трепти или нещо друго, като механизъм, което съм го срещала при други електрически четки, но отново извършва приятен масаж на лицето. Масажа определено задвижва кръвта в тази зона и благоприятства за много неща.
Много съм доволна и силно препоръчвам особено, ако имате желание да с запознаете с такъв продукт и този да е първият ви такъв.

Епилаторът от своя страна хем ме впечатли, хем съм си още старата скумрия и не обичам да ползвам него, за да отстраня досадните косъмчета. Не отичам, че има нещо революционно в новата му технология за разлика от епилатора ми по-стар от сестра ми и мен, който си ползвах дълго време. В този ред на мисли, може да звучи откачено, но единствената зона, която третирам само с епилатор са подмишниците. Да, боли и после с времето се свиква, обаче за сметка на това ефекта е дълготраен и нямам черните корени, които си личат, ако си бръсна там косъмчетата.

По-малко боли с този епилатор и със сигурност ще го ползвам за поддържаща грижа, обаче все още не съм фен на тези уреди.
Забравих да посветя няколко похвални думи за дизайна. Джаджата блести и когато работи има светлинка, която помага да се види къде има пропуски по самите участъци. Доста модерно и готино ;)
Последната част, която остана да спомена е четката за тяло. Тя е приставка, която се поставя в тялото на епилатора, отново е сменяема, като четката за лице и трепти, като леко се и върти, но не мога да го обясня точно. Не извършва пълни кръгове, ами някак се клати на ляво и дясно :Д
Тя също е перфектен заместител на ексфолианта, който бихте ползвали за тялото. Аз предполагах, че ще разпенва душ гела повече, но е все едно сами сте го разнаесли с ръце по тялото. Тя има и предпазител за разлика от четката за лице.


Чудесен комплект, в който не съм фен на главната част, а на бонусите, но вече споменах защо. Въпреки това този епилатор наистина ще го ползвам с по-голямо желание от предишния ми заради неговите предимства. От четките съм възхитена, защото са нежни и не съм имала проблем с тях, а на тази за лице дори бих подновила главата :)


Цена на комплекта: 238.99 лв.
Резервна четка за почистване на лице (2 бр.): 18.79 лв.
Резервна ексфолираща четка за тяло ( 1 бр.): 19.79 лв.

2 коментара

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!