Ново сред щандовете в дрогериите // NEW Drugstore Launches

Понеже почти успешно се въздържах за месец от покупки, исках новите нещата в колекцията ми да ви ги презентирам по някакъв начин. Напоследък нямам време да се наканя да направя за всеки един продукт обстойно ревю и предпочетох общ пост плюс видео, за да ви информирам относно няколко нови неща на пазара ;)



Rimmel London Wonder'full Mascara

Започвам със спиралата.. Доста съм разочарована. Някак не ни бе писано да се харесаме. Улових момента, когато бе тъкмо заредена и цени липсваха. Както ви е известно или, ако още не сте чули в момента този продукт се продава на -40% от редовната си цена. Е, когато аз я видях за първи път също се мъдреше обявата за намалението, но продавачката не ми го маркира незнайно защо, но и аз се усетих късно. Както и да е. Да си знаете обаче, че извън намалението излзиа към 15лв. Странно, но винаги съм знаела, че спиралите на марката влизат в ценовия диапазон от 10лв. После се зазяпах повече и се оказа, че имало и по-скъпи :D
Май доста се пооплаках, като за начало. Действително аз съм маниак на тема опаковки и като една сврака лъскавата опаковка на спиралата ме грабна веднага. Отворих да видя четката и бях доволна, че е пласмасова, освен това туша бе наситено черен. Към цялата картинка прибавям и интересната формула с масло от арган и просто се бях пренавила, че много ще я харесам. Е, да, ама не. Тази спирала дава конкретно дължина. Никакъв обем. Леко ми сплъстява миглите и формулата е от месец все водниста. Вероятно заради маслото, нямам идея в какво количество се съдържа и подозирам, че вероятно заради него отново спиралата се маже страшно бързо. Преди седмиа си дискутирах с една приятелка за спирали и тя се оплака как нейната имала подвижна четка и биа нестабилна. Някак забелязвам това при спиралата на Rimmel също, макар че не е точно най-огъващата се четка. Не успях да си харесам спирала на Rimmel и това е.

L’oreal Super Liner So couture
След първия продукт, мисля, преминаваме към по-добрите. Нека започна с най-любимото и вероятно лимитирано, но няма съвсем да страдам.. ще разберете по-нататък. Обожавам Super Slim очната линия тип писалка на L'oreal и в момента, в който разбрах, че ще пускат още по-тънък вариант.Тръпнех в очакване. Бях позабравила почти, а и новите писалки бяха скрити на щандовете, обаче се добрах до една бройка. Нека вмъкна, че новите цветни не ме впечатлиха и няма да ги опитвам. Предишната ми писалка на L'oreal издържа много дълго и като цяло си го обичам продукта, имам му пълно доверие и никакви забележки към него. В началото не можах да свикна на супер тънкия писец и малко се уплаших, съжалих, че не купих стария любимец, но после ръката ми се пречупи и с две ръце ви препоръчвам и тази. Просто е супер предцизна. За хора с паднал клепач желаещи тънка незабележима линия, лесна за правен.. това  е очната линия.

Maybelline Color Drama Lip liner
Моливите за устни бяха нещо, като мъгляв свят за мен. Новите на Мейбълин не очаквах токова бързо да се появят у нас. Цената им се оказа и още по-примамлива и за пет лева се предадох. Много ми допадна цветовата палитра. Всеки един цвят бе изпробван на ръката ми, но накрая пак си заминах с първия хванал ми окото. Цвета е близък до стейна ми на Ревлон, който ще е следващия обсъден продукт. Понеже е молив с мека форула удачна за червило, го позлвам за запълване на устните щом стейна почне да избледнява. Нещо, като допълнителна поддръжка. Самостоятелно много го харесвам. За плахите с моливите.. Пробвайте го!

Revlon Moisture Lip stain
Стигнахме до стейна на Ревлон. Първи впечатления за него показах и ви препоръчвам да погледнете тях, защото сега ще направя само леко допълнение с мислите ми за продукта сега. Все още съм на мнение, че ако не си бях взела тъмен цвят нямаше да съм впечатлена от продукта толкова много. Като цяло имам впечатления, че с продукти тип стейн хората никога не остават очаровани от цветове, които са светли или неутрални. Специално заради това винаги си насочвам вниманието към нещо по-ярко и плътно. Към днешна дата мога да кажа, че продукта леко изсушава устните, но за мен бе успешна покупка в предвид всичко, което ви споделих.

Avene micellar lotion (new formula)
Всъщност вече написах ревю на тази мицеларна вода. Припомнете си го ;)



*Продукта на Авен ми е изпратен за проба от ПР. Мнението ми за него е изцяло базирано единствено и само на опита ми с него.

5 коментара

  1. Бях решила да опитвам спиралата на Римел, защото ми звучеше много интеррсно, но мненията за нея не са кой знае колко ласкави и се отказах. Моливите на Мейбелин дори и не знаех че ги има у нас.

    ОтговорИзтриване
  2. Много полезно ревю, особено за писалката на Л'Ореал, ще я чекна :)

    ОтговорИзтриване
  3. Охх, искам стейна на Ревлон, очната линия на Лореал и молива на Мейбълин! Молива го намерих и в Гърция, но някак си не ми се дават 6 евро за нещо, което в България струва 5 лв, така че сигурно ще го взема по Коледа. Страхотен пост!

    ОтговорИзтриване
  4. Знам, че и ти си фен на Super slim версията ;)

    ОтговорИзтриване
  5. Ехеее.. Наистина от тук си го купи, даже няколко ;)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!