Lóreal Glam Bronze DUO in Harmony [ревю]


Бронзиращата пудра е must have за лятото. Всъщност аз ползвам през цялата година, защото това е продукта, който ми затопля лицето моментално и придава един по-мек вид на лицето.
В сезона на бронзиращите пудри съм им още по-голям фен. Все още контурирам леко и с такъв продукт и поради тази причина се спрях на нюанс доста по-тъмен от кожата ми. По темата можете да погледнете публикацията на Кристин и моя пост с пудрата, която ползвах преди и доста подходяща за бели девойки, като мен :)
Сетих се за това дуо случайно. Мисля, моята майка притежаваше една такава пудра преди време, но естествено продукта днес е доста изменен. Например, от бранда са намалили количеството на светлата част и сега тя е хайлайтър, а преди бе просто по-светъл тон пудра. И не само. Сега по нашите стелажи се открива и най-новия вариант различаващ се от моята пудра само по формата на опаковката, която е квадратна вместо кръгла. Напълно същия продукт е обаче.
 Наистина уважавам практичния дизайн на пудричката, защото се затваря плътно и има долно ниво с огледало и четка, която в този случай е от неизползваемите. Самото и качество е лощо, формата е добра. Можеха да я изработят от по-меки косми, това е моята забележка.
От ляво на дясно: тъмната част. смесени и двете, светлата част
В Glam bronze серията има още няколко пудри. Аз избрах най-тъмната от тези, които са двойни, но има и още, които са или чисто матови или още по-блестящи. 02 Harmony се рекламира за брюнетки, но пък е тъмния вариант от Glam blonze DUO-тата. Хайлатърната част е доста слаба, предполагам за сметка на силно пигментирана бронзираща. Аз лично най-накрая харесах пудрата, като ги смесих.
Както написах по-нагоре, търсех си нещо тъмничко, а предполагам знаете колко съм бяла аз и пудрата контрастира с моя естествен тон доста силно, затова и в началото доста се борех  с тъмния цвят, защото аз обичам и да повтарям контура и да правя поне два пласта с продукта. 
За щастие намерих и четка, която добре да прелива и измита щедрите количества, които обичам да слагам. 
Използвам Multi-task четката за нансяне на пудрата
 За мен пудрата има леко оранжев тон и лично аз не съм му протичник, защото съм забелязала, че затопля лицето, а съм и с ясната представа, че това се рекламира, като бронзиращ продукт, не контуриращ. Моите експерименти са си мой проблем :)
Харесвам я, но съм сигурна, че попадне ли друг продукт подобен в моите ръце ще я изоставя и то не заради желанието да пробвам още и още, ами за да открия нещо, което напълно ми оправдава очаквания и представи.
Поставен на вдлъбнатите части на лицето ми и леко вдигнат на скулите
Отново продукта на цялото ми лице


Цена: Около 25лв
Количество: 9g
Можете да намерите: По щандовете на L'oreal.


1 коментар

  1. Красиво стои, но и ти си си хубава де. Аз все още не мога да свикна да слагам и подобен род продукти :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!