Maybelline Fit me concealer [ревю]

За всички вас, които се чудите как да скриете тъмните кръгове напоследък, днес ще ви представя Maybelline Fit me, който за мен  беше доста успешен опит.

Доста често дрогерийните марки не разполагат с богат избор от цветове ще се касае до базисни продукти, като коректорите. Разполагам с най-светлият цвят от предлаганите, който определено ще допадне на бели момичета с розов подтон, като мен :) Самият цветови избор не е огромен, но е сравнително добър. Самата аз се радвам, че има цвят напълно подходящ за мен, защото често попадам на жълтеникави и ненапълно съответстващи ми коректори.

Като покривност не е пълна, така че имате ли сериозни тъмни кръгове, няма да ви допадне. Съвсем прилично озарява очната зона и не се усеща тежък. Консистенцията му е доста приятна за разнасяне.
От скоро изпитвам нужда от очен крем и съвсем честно признавам до преди това периодично ми се е случвало този коректор да се събира съвсем мъничко. С крем преди него нямам такъв проблем. Все пак не усещам да ми изсушава, въпреки че до края на деня не мърда и не се и изпарил.
Относно опаковката... Не е нещо иновативно и изненадващо- има удобен за нансянето и коригиране на количеството апликатор.
Харесва ми! Не съм имала толкова добър коректор до сега, но пък и не покрива всичките ми желания. Предполагам, че щом го приключа ще се насоча към нещо друго и отново ще съм в търсене на моя коректор. Като цяло доволна съм от продукта и препоръчвам да се опита!

6 коментара

  1. Как все всички попадат на жълти коректори и фон дьо тени, а за мен е рядкост като бялата лястовица .. все всичко ми розовее! Тц тц. Моя fit me е 25 и си ми е окей, той май ми е едно от малкото попадения с цвета..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Явно Maybelline са успели да подберат цветовата гама :) Ами не знам как се получава, но пък в някои дни жълтото ми неутрализира малко бледността и щом попаднах на продукти с точният подтон всичките ми продукти започнаха да стоят по-друг начин, Чак окллните го отразиха. Не, че не съм знаела, но друго си е цвета да е твоя ;)

      Изтриване
  2. От няколко дни го търся, защото предишният ми окончателно свърши (Bourjois) и не мога да го намеря :( В Елитис, в DM.. нищо. В Лили имаха само два броя, които бяха отваряни :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, да! Доста търсих и аз, докато намеря в най-близкото ми Лили неотваряни. Нямам представа, защо хората са наотваряли точно този коректор в повечето магазини :(

      Изтриване
  3. Днес за втори път чета ревю за този продукт и определено смятам това да е следващият ми коректор.

    ОтговорИзтриване
  4. Взех днес №10. Мислех, че това е по-светлия цвят преди 15. Не ми стана ясно как върви номерацията. Харесва ми и ми пасва цвета, харесва ми и консистенцията. С потупване с пръстите се нанася идеално.

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!