NOTD: OPI Every month is Octoberfest


Здравейте, момиче!

Напоследък съм непрекъснато на периоди. някъде преди Коледа беше лаковият период, последван от възобновяване на леко затихналата мания към червила и сега на лице е лека мания към четки ;д Нещо обаче не съм в настроение за покупки и ми се ще сега да по обновя гардероба си. Очаквайте доста лакови публикации. Вече съм направила доста снимки и искам да споделя с вас впечатленията си от новите цветове в колекцията ми :)

OPI Every month is Octoberfest е лак от Германската колекция на марката. Падам си по такива цветове- тъмно лилави с нотки на кафяво или обратното, но в тази тоналност. Специално този мени цвета си на светлина и в по тъмните дни трудно бихте си помислили, че има лилава страна. На изкуствена светлина пък се забелязват червени отблясъци. Намирам го малко за вещерски лак :Д Цвета поражда в мен такава асоциация.
Доста трудно ми беше да го снимам и да го уловя във всичките ми страни. Бях се опитала веднъж пак да го снимам, но фото сесията беше неуспешна и не бях уловила в нито една от снимките малко от уникалността му. Ще забележите, че в шишенцето изглежда има друг цвят.
Щастлива съм, че най-сетне го притежавам, защото дълго чаках да го имам :))

2 коментара

  1. dupe за Perfect K24 ?
    http://1.bp.blogspot.com/-jfHH9cfteJE/UKyefq-3IzI/AAAAAAAAB2U/C93br5Zr6Vs/s320/perfectk24.jpg
    (снимката не е моя)

    ОтговорИзтриване
  2. Може, нямам го този на Perfect. Изглежда по-червеникъв :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!