Budget Buy: Essence Blush brush [ревю]

Хей! Как сте? Предполагам при някои е бедствено положение. Тук все още не е обяваео и ще си ходим на училище. През пет минути проверявам дали няма да решат друго :) Нядявм се да обявят дървена и да си поспя повече днес.

Направих последните си коледни покупки за мен. Имах големи планове за подаръците ми за близките, но те се провалиха, а и вчера времето не ми позволи да изляза и да купя необходимите материали. Не мога да чакам да си взема подаръците от елхата, а и вече носих новият си панталон, и попитах мама дали не може вече да си ги ползвам и нося. Тя се съгласи естествено и спомена, че все пак ще получа нещо изненадващо :д Скоро очаквайте да ви покажа покупките си :)

Една от любимите ми четки в моята скромна колекцийка е тази за руж на essence.
Малко я пренебрегнах в началото, но когато другата ми любимка от фалшивият комплект на MAC се развали, започнах да я оценявам подобаващо.

Малко по големичка ми идва на моето лице, но с леко докосване се нанася супер естествено руж. Супер мека е и колкото и странно да звучи точно затова я избягвах. Мненията се променят все пак и сега съм фен на меките четки, но за някои продукти.
Космите са синтетични и оцветени в доста крещящо цикламено. Малко циганее и вида и хич не ми допада, затова избягвам да я нося с мен. Това ми напомня, че се продаваше калъфче, което можете да използвате, ако искате да я носите със себе си.

За контуриране се справя страхотно, като нанася малко повече продукт, но после добре го разнася и не изглежда все едно сте прекалили. Като че ли аз я предпочитам за това, но все още не мога да реша със сигурност.

Цената е много приемлива и дори точно заради нея ви съветвам да я опитате, защото нищо няма. Да изгубите. За 3 лева и нещо получавате тази четчица :)

2 коментара

  1. Ежедневно я ползвам за нанасяне на Catrice Multicolour Blush и си я обичам много! Лесно се чисти, бързо съхне и ми е любимка :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!