Lancome Color fever 340 Shocking rose [ревю]

Сдобих се с това червило от един празничен комплект от Beauty zone миналата Коледа. Като цяло си беше от спонтанните покупки. Взех го заради сенките, с които се предлагаше. В началото, като го отворих и пробвах леко съжалих за покупката. Не обичам да си давам парите напразно и гледам всичко да ми влиза в употреба, ако не дълго време се опитвам да му намеря приложение ( не се отказвам лесно) или го подарявам. Обаче самата консистенция на червилото ми допадна и не ми се искаше да се разделям бързо с него.
Причината да не ми харесваше в началото е, че когато е  нанесено, без да е попито с салфетка или просто с леки потупвания, седи бледо и сигнално. Никак не отиваше  на бедата ми кожа. Опитах да го съчетая с по тъмен и опушен грим, но и така не се възприех. Започнах да го нося в комбинация с други червила и най-вече с Мейбълинското ми. 
Чак това лято, докато бях в Италия ми хрумна, че мога да го нанасям с леко потупване и много ми допадна. Най-сетне му бях хванала цаката и най-хубавото получавах комплименти за него.
Червилото бързо се превърна в любимото ми всекидневно лятно червило.
Малко след това опитах да видя как седи попито със салфетка и така ми хареса.
Ето как изглежда (опитах се колкото можах да уловя цвета, но снимани някои неща изглеждат различно): 
нанесено  с потупване
На първите две е нанесено самостоятелно, а на третата е попито със салфетка

В комбинация  с червилото на Мейбълин

Серията  Color fever , която е спряна от производство, но все още можете да я откриете в някои Интернет сайтове предлага 4 покрития: от прозрачни до сатенени и от металик до кремообразно.  Shocking Rose (по името май трябваше в началото да се досетя какъв цвят да очаквам ;д) е наистина кремообразно и хидратира устните, като въобще не се усеща, че носите червило. Без особен и силен мирис е и издържа доста дълго .

 Опаковката е доста лятна и весела. Доста е здрава и ми допада, че отстрани на капачето е огледална и става да се използва, ако нямате под ръка огледало и нанасяте червилото си.

Весел ден! :)

3 коментара

  1. Браво, че не се отказваш лесно и даваш по много шансове на продуктите, които купуваш! Неведнъж нещо, което съм отхвърляла първоначално, после ми е ставало ценно и любимо, радвам се че и при теб се е получило :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами така и така съм го купила или ще го харесвам, или някой друг ще му се радва :д

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!