My love... the lipsticks^^

Веднъж бях чела, че французойките не излизали без червило. Не знам за тях, но аз не пропускам и ден освен почивните дни, в който да не нося червило. Бих казала, че това е много важна придобивка и всяко едно момиче трябва да притежава нюанса, който му отива ;) Но само един ли? Еми... за любители, като мен, един не е достатъчен и искам още и още. Ама обичам и да свършвам продуктите докрай и да не пръскам пари излишно. Това ме спира да не си накупя един тон червила :D

 В този пост, както се досещате, ще ви представя моята скромна колекция от червила.
Първото червило е Esprit by coty Paris- 210 Elagant Pink, което беше подарък за мама от мен, но аз си го откраднах :)  Купено е преди три години от ДМ  в Германия за 1евро. До тогава дори не знаех, че тази марка предлага козметични продукти  Много е издръжлив и наситен цвета и дори леко нанесен издържа  дълго и дори става като естествен мой, ако не правя нещо което да го изтрие.

С Lancome-Rouge a levres colour fever-340 Shocking Rose се сдобих много спонтанно но за това ще направя отделна публикация. Много е светъл цвета за моята кожа и го нося само смесено с друго червило. Много е издръжливо и е матово.

Следващите две червила са били на майка ми, но са останали само остатъци на дъното и понеже аз съм голям плюшкин и не обичам да хвърлям неща, които могат да се използват докрай, аз ги взех. Обаче със скоростта, която ги ползвам едва ли ще свършат скоро. Става дума за Chanel-Rouge Allure-33 Fabulos и Dior Addict-684-Rose Parallele. Ммм... да вече ви става ясно, че за мен са доста ценни. Просто наистина са най-доброто което притежавам заедно с това на Ланком.

Deborah Milano-Rossetto light creator shine & volume-№6 (линк към представянето му)е червилото, което нося най-често, защото се доближава до естествения ми цвят. Доволно съм от издръжливостта. Интересното е, че най-добре ми седи пролетта и есента. Зимата ми идва много бледо, а пък за лятото още не знам.

Приключвам с първото червило, което си купих, а именно Maybeline-Crazy Pink 180. Исках червено червило, но тока и не си възприех с класическите червени цветове. Моя приятелка беше с мен в магазина и каза опитай това, а на мен веднага ми хареса и си го взех. Не е толкова качествено, като по-горните обаче.
Esprit, Maybeline, Lancome, Deborah, Dior, Chanel


Е, тово е от мен. Приятна седмица!

1 коментар

  1. Най-много ми харесват тези на Шанел и Ланком.
    Съвсем доскоро имах един много кукленски нюанс на Мейбълийн (доста пестеливо и издръжливо си беше), но аз, разбира се, успях да го погубя :(

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!