NARS Light reflecting setting powder [ревю]

Споменавала ли съм някога, че пудрата не е мой продукт. Сигурна съм, че ако ме четете от самото начало на блога, го знаете много добре и вероятно ви е писнало да ви тръбя за не така лесно достъпните спрейове на Скандинавия :) Е, май и аз си намерих майстора в лицето на NARS Light reflecting setting powder.

Това е и първия ми сблъсък с NARS. Много успешен при това и ако можех на живо да се запозная с техните продукти, щях да затвърдя добрите първи впечатления с още няколко.
Да не се отплесвам, защото ме чака едно похвално ревю :)


Освен първи продукт на марката това е и първата ми насипна пудра плюс един от първите ми прахообразни продукти, като цяло ;) И имам онзи огромен проблем с тях и тяхната прашливост, която понякога сериозно ме изнервя в моментите, когато бързам. Сериозно внимавам да не разпилея продукта, защото от дупките му излиза голямо количество и би ми се искало те да не са само в средата концентрирани и толкова малко. Това ми изискване е базирано малко на предположения, но предполагам щом се сдобия с нещо отговарящо на описанието ще съм най-сигурна. 


Сега вече се питате 'Защо си взех насипния вариант?'. Това бе главната ми дилема преди да поръчам пудрата. Има и пресован вариант, за който масовото мнение е, че е нужна твърда четка.
Както винаги съм 'за' и да се експерементира. Пресования вариант все още ми е интересен, но ще видим за напред кога ще го пробвам, защото насипния може да е малко 'разпиляна работа', ама е нужно малко количество за лицето и се очертава икономична покупка. В никакъв случай, обаче не мога да нося пудрата с мен и да повтарям през деня, но аз така или иначе продуктите за лице не обичам да си ги повтарям.

Пудрата е много финна. Едва се усеща на кожата. Нещото, което ме спечели в нея е ефекта, който дава на лицето. Някак успява да изглади повърхността му и леко замазва порите ми. Същевременно не е точно матираща и със сигурност стои естествено. Като вълшебен последен слой е :) Повече от очарована съм. Много бързо се намества на самата кожа или май е по-правилно да се изразя прелива. Като човек с големи пори (това са си мои лични наблюдения на моята кожа), голямата причина да отбягвам пудрите и главно матиращите е, че щом ги сложа на лицето си след кремообразната база, някак си успяват да подчертая още повече релефа на кожата и порите ми стават видими. Подчертавам това си е мое мнение базирано на наблюдения и опит с моята кожа. 
Точно заради това последната година се насочих към бази предлагащи тип сатенен завършех, защото те имат в рамките на нормално количество блясък, точно тип естествено сияние и благодарение на това отразената светлина от него разсейва вниманието от моите широки пори и ги замазва. Това го забелязвам и на камера, като си обработвам клиповете. 

Състава за заинтересованите :)
   В комплект със спрея на Urban Decay се радвам на факта, че лицето ми не лъсва през деня. О, да, и това не пудра, която спасява в жегите. В тези дни още не съм намерила нещо да ме спасява. 
За сега ми е перфектна и вече пропускам второто (финално) впръскване от спрея и вместо това приключвам с пудрата и съм повече от доволна :)

Тук съм с СС крема на Боржуа, коректор, гримирани са очите ми, малко червило и пудрата :) Надявам се по някакъв начин сте добили идея за ефекта и ;)
Ще събирам парички за пресования вариант, а до тогава няма да се оплаквам от малките недостатъци свързни с опаковката на NARS Light reflecting setting powder. Малко имам чувството, че ще я ползвам до живот ;дд Не е бюджетна покупка, затова надявам се ще се изплати. 

Цена: £25 
Количество: 10g
Можете да закупите от: Lookfantastic и HQhair

6 коментара

  1. NARS е страхотно интригуваща марка! Имам само един техен коректор, който обожавам и с удоволствие бих изпробвала още продукти, включително тази пудра и ще имам предвид ревюто ти!

    ОтговорИзтриване
  2. И аз съм слушала прекрасни отзиви за пресования вариант :)) наистина чета само похвали за продуктите им :)

    ОтговорИзтриване
  3. И аз, като се замисля не се сещам за техен продукт сочен за разочароващ :)

    ОтговорИзтриване
  4. Ооо... Коректора е следващото тяхно нещо, което искам да пробвам ;)

    ОтговорИзтриване
  5. Имам няколко прахообразни продукта и те не са за мен. Винаги когато ги ползвам трябва много да внимавам да не направя мазало около себе си. Много бих искала да пробвам пресованият вариант на пудрата :)

    ОтговорИзтриване
  6. пудрата може да се закупи и от bg.strawberrynet.com

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!