За мен.. TAG


От дълго време не съм отговаряла на въпроси и понеже, когато бъде създаден един наистина хубав таг, като този на Мани, няма как да не се включа и аз. Задължително погледнете нейните отговори в блога и защото тя е една наистина интересна личност ;) Поне блога и го издава :))


Кръстена ли си на някого?

Да. По принцип и двете ми баби имат имена започващи с буквата 'М', но аз съм си кръстена на майката на татко, чието име е Мара. Доста спонтанно мама е решила да съм Мариета. Това име дори не е било обсъждано да бъде моето и дори татко не е знаел накрая, обаче и той признава до ден днешен, че е доволен. А, аз, като малка си мразех името. Хич не го харесвах, но после, когато пораснах много ми допадна идеята името ми да не се среща във всички класове например, като все известните Георги, Йоана, Иван и т.н. Дори през целия ми гимназиален живот нямаше друга Мариета в цялото училище ;Р

Кога плака за последно?

Беше около април месец, когато трябваше да реша къде ще уча и с майка ми доста се посдърпвахме, защото тя не желаеше да заминавам за чужбина, а аз от три години живеех  содеята, че ще и при всеки един разговор на тема, А сега какво ще учиш аз избухвах в плач и не можех да говоря. Тогава напрежението в живота ми наистина бе голямо ;)

Имаш ли деца?

Не, но един ден искам поне едно да имам :) Причислявам по-малката си сестра и кучето ни, като моите полу деца :)) Все пак аз съм голямата и често отговарям за тях.


Ако беше някой друг щеше ли да бъдеш приятел със себе си?

Възможно е, защото аз съм напълно искрен и верен приятел. Обичам и да изслушвам хората. Ако има нещо да се споделя винаги съм на среща и ще с  постарая да дам напълно обективно мнение. От друга странна бързо сменям настроения и това може да влуди някои хора включително и мен. Мога да си поплача, после да се смея, да се ядосам и пак да съм спокойна за един ден ://

Имаш ли някакви guilty plesures?

Козметика, гримове, колиета, дрехи и не на последно място хлебни изделия.

Обичаш ли да пишеш на ръка?

Повече от това на компютър :)


Коя е любимата ти зърнена закуска?

Нямам любима зърнена закуска, но преди често похапвах 'Фитнес'.

Кое е първото нещо, което забелязваш у хората?

Техния външен вид и много често ми прави впечатление какво и кога носят. Малко прекалено повърхностно звучи, но смея да заявя, че до момента съм нямала грешна преценка за човека отсреща ;)

Какъв цвят са очите ти?

Пъстри. На много светлина и с определени цветове сенки може да се прояви зеленото в очите ми. Иначе са си светло кафяви. Баща ми има същите. Наследствени са :Д

Страшни филми или щастлив край?

Щастлив край :)

Любим сериал?

Нямам конкретно любим. Последните, които следя с голямо удоволствие са: Под прикритие, Awkward и American horror story.

Зима или лято?

Харесвам всичките сезони на година. Тези са ми една идея по-любими. Зимата свързвам с уюта и многото подаръци, а лятото с рождените дни на цялото семейство и дните изпълнение с много активност.

Прегръдки или целувки?

Прегръщам се по-често. Целувките са за любимите ми хора или по-специалните ;)

Специален талант?

Не се сещам. Трябва да попитам някой близък за отговора на този въпрос.

Къде си роден?

Във Варна в Окръжна болница :)

Хобита?

Блога, да чета, да гледам сериали, да се разхождам постоянно и да правя клипове пропуснах ;)

Имаш ли домашен любимец?

Да, един глезанчо... най-якия лабрадор на света ;)




Любим филм?

Оххх.. сериалите и филмите дълго време ми бяха слабост. Не мога да избера.

Какъв цвят е колата ти?

Ако имах щеше да е сребриста, защото н тях слабо им личи кога са мръсни ;)


Какъв искаш да станеш, когато пораснеш?

Удовлетворен от живота човек :))


8 коментара

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!