Нови придобивки от София



Да, аз пак пазарувах и сериозно вече трябва да преорганизирам чекмеджетата у дома, защото те се пръскат от козметика :) Нямаше обаче как да не си тръгна от София без нови покупки, защото там се намират няколко магазина, които във Варна не се срещат. Главната ми цел при това кратко и набързо предприето пътуване бе да се видя със София, с която чести си общуваме покрай козметичната си страст и YouTube. Освен това понеже с Меги вече няколко пъти се срещаме, но в моя роден град, най-после атакувахме с нея магазините на Софийска територия, но в компанията на сладката Кристин. Благодаря ви момичета! Беше ми много приятно да се видим. Следващият път обещавам ще е за по-дълго и също така ще се опитам да видя и други блогърски лица.


Започвам с торбите.. Не много подред :)

От MAC се сдобих с четка номер 217, защото четките напсоледък са ми страст, ако не сте забелязали, а тази е тотален фаворит на много влогъри и блогъри. Дойде и времето и на нея да влезе в колекцията ми.
В MAC ми се е случвало сами три пъти да вляза и винаги обикалям с желание да се спра само на нещо конкретно, обаче не мога. Всичко ми харесва и предвидливо освен четката в списъка с желани покупки бях си отбелязала коректора/хайлайтър тип писалка. Хареса ми, ме можех да избирам между четири цвята в зависимост тона на кожата ми и точно заради това грабнах ровия- Radiant rose. Плюс в момента на избора бе и Меги, защото тя носеше продукта и сама на живо се уверих в ефекта му.

В Лили не че не пазарувам у дома, но имах малък подстрекател за две придобивки. Сенките в бронзовия цвят на Maybelline от дълго време ги избягвам, ала вече и аз съм в кюпа с купилите ги. От коректор имам огромна нужда, защото имах вече две не добри попадения и се доверих пак на хвалби този път е полза на Rimmel Wake me up.
 За Sephora нямаха големи очаквания, единствени се молех да имат шоколадовата палитра на Too faced. Явно молбите ми са били чути навреме, защото бе тъкмо заредена, когато я купих аз. Ухае наистина невероятно, а след първото ми престрашаване да я опитам съм поразена от красивите и доста силно пигментирани цветове.
Другото нещо от там, с което се сдобих бе течно червило с матов финиш, което любима моя влогърка в YouTube обожава и хвали. Червилото е червено и предполагам ще го отворя щом застудее.

 Ако не съм споделяла да знаете имах рожден ден през юни и съвсем сериозно за първи път получавам единствено и само гримове, което ме направи много щастлива. Без много отклонения аз получих и си взех няколко неща на NYX. Едното от тях е пробвано и вече поредна седмица е добре обичано, защото е невероятен контуриращ продукт наречен Taupe. Палитрата за сенки  Smokey Fame също изглежда добре от към пигментация, цетове и всичко, но пак ще почакам преди да я отворя. Лакът е в син цвят, защото съм луд почитател на синьото напсоледък. Признавам нямам такъв нюанс.
Най-голямото ми желание в списъка за нови червила бе едно от новите на Estee Lauder и вече си имам цвета Powerful. Така оползотворих картата подарък, която бях получила.

И останаха още няколко нови неща, сред които е и лакът Zoya Robyn, подарък от София, и заздравителя за нокти на италианската марка Mesauda, който пък си взех от магазин "Мория".
Накрая пазарувах малко и козметика за лице. Пак си взех гела на Nuxe, защото свърши ли веднага ми залипсва и това ми е опаковка номер четири от него.
След дълго терсене по аптеките открих ексфолиращия тоник на Biotrade, който Снежи много хвали.
Розовата ми вода, която ползвах за тоник свърши и сега се преоринтирах към тази от лайка пак на Aleya Organics.

Като за край бих добавила клипа, в който показвам новите ми придобивки:

23 коментара

  1. Оооо, да! Като гледам снимките все едно аз съм пазарувала :D Страхотни неща си взела <3

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни неща, мила :) да си ползваш всичко със здраве :)

    ОтговорИзтриване
  3. Честити придобивки <3 Прекрасни!
    Аз мисля да ходя на пазар за лакове, като се прибера в София. Малко са ми цветовете, установих вчера :D Ако август имаш път към София между 10 и 15ти ще се радвам ме включиш сред "другите блогърски лица" :) А нямам търпение и Меги да видя, че не успяхме миналия път :) Изобщо надушвам блогърка среща <3

    ОтговорИзтриване
  4. Хихи.. Не се спрях аз, ама веднъж ходя в София, няма да пропусна магазините ;)) Благодаря! :*

    ОтговорИзтриване
  5. Може и да успея, ако си намеря другарче за тогава :)) И аз много ще се радвам да те видя точно теб ;) Благодаря! <3

    ОтговорИзтриване
  6. Забравих да кажа, Честит Рожден Ден със закъснение :) бъди винаги толкова позитивна и усмихната :)

    ОтговорИзтриване
  7. Хапсолютен разкош е този пост! ♥ ♥ ♥
    + за другите блогърски лица :-)

    ОтговорИзтриване
  8. Тея <3 Следващия път обещавам даже в групата ще пиша. Сега беше наистина много набързо. А, иначе много жалко снимка не си направихме. Много се заприказвахме и времето изтече ;)

    ОтговорИзтриване
  9. Ще се радвам пак да се видим и да пазаруваме заедно. Чакам отзиви от теб и от Меги за шоколадовата палитра, че напоследък навсякъде попадам на нейни снимки и ревюта и го приемам като знак, че трябва да се сдобия с нея. Също ме интересува коректора на Римел. Аз в крайна сметка си взех CC коректора на Буржоа. Още не съм го пробвала обаче

    ОтговорИзтриване
  10. Пробвах я само няколко пъти, защото цветовете са много пигментирани и един вид силни. Смятам, че ще я разгледам по-обстойно щом застудее ;) Според мен си заслужава и цената и е 88лв. За сравнение по чуждестранните сайтове съм я виждала на цени от по над сто лева, ако това успокоява :) 16 цвята общо сенки са :))

    ОтговорИзтриване
  11. Ох, и аз нямам търпение за втора част <33 Коректора го отворих вчера. Лек е и съвсем леко озарява. На пръв поглед е средна покривност и според мен цвета ще ти пасне. Аз имам най-светлия, ако случайно си се зачудила ;)) А, палитрата дебни я. Аз искам тази на TheBalm и хайлайтъра. Него го видях на живо миналия петък, а и откакто ми го показа на теб... Го сънувам буквално :)

    ОтговорИзтриване
  12. Страхотни неща! <3
    Искам и аз шопинг с блогърки :D

    ОтговорИзтриване
  13. Много хубави неща и това червило на Estee Lauder така ме изкушава и мен.

    ОтговорИзтриване
  14. Оооох, направо ми изпълни душата :)) Страхотни покупки. Защо си нямаме Мак и
    Сефора във Варнаааа - искам искам!!!

    ОтговорИзтриване
  15. Оооох, направо ми изпълни душата :)) Страхотни покупки. Защо си нямаме Мак и

    Сефора във Варнаааа - искам искам!!!

    ОтговорИзтриване
  16. Ами хайде :) Скоро да се видим!

    ОтговорИзтриване
  17. Чудни неща си си взела!Другият път да се обадиш като идваш насам за шопинг!Или ако няма къде да останеш,добре дошла си у дома!:)

    ОтговорИзтриване
  18. Благодаря! Много мило :)) (hug)

    ОтговорИзтриване
  19. Благодаря ти за подаръците и прекрасното преживяване!Дано го повторим скоро! <3 А всички неща са страхотни! :-)

    ОтговорИзтриване
  20. <3 <3 Няма защо ;) с голяма любов ги избирах :)) И аз ти благодаря и се надявам много скоро да се видим пак :)))

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!