FOTD: Inglot Varna callenge




През април научих, че в Facebook страничката на местния INGLOT ще се проведе конкурс. Признавам си веднага се амбицирах и не си помислих кой би се включил в надпреварата. За съжаление аз бях единствения аматьор сред кандидатите. Всички останали бяха професионалисти и наистина няма как да се меря с тях.. особено с победителя :) 
Радвам се, че се навих да пусна мой грим и участвах. Най-щастлива бях, когато отворих прозореца за споделяне и видях как голяма част от колежките ми бюти блогърки агитираха в собствените си страници хората да пуснат глас за мен. Благодаря ви много! Тази подкрепа ще я помня с усмивка :*

За самия грим не потънах в дълбоки размисли, ами прецених, като непрофесионалист, че е нужно да е нещо, което нося често. Снимах клипа май месец, а тогава бях поканена на бал и набързо ми хрумна идеята за тази визия. Тя претърпя и лека метаморфоза, защото съм я носила повече от веднъж и с всеки изминал път вкарвах някоя промяна. Пробвах веднъж да сменя червилото, но някак основната и част се губеше и нищо не изглеждапе наред без ярките червени устни :))

Позволих си да обработя клипа, който трябваше да не е по-дълъг от три минути и ето го крайният резултат, който има леки грешки в текста, но явно съм проспала леко редакцията на клипа, за което моля да ме извините :)



Използвнаите продукти:
Фон дьо тен Lóreal True match
Real Technique Complexion sponge
Max factor Mastertouch Unede-eye коректор
база за сенки NYX HD Eyeshadow base
цвят Sunset от Stila In the light palette
единична сянка на Maybelline номер 603
пудра за вежди и цветен гел на Catrice 
бронзираща пудра Lóreal Galm bronze DUO Harmony
руж YSL Baby doll (лимитиран)
лак за устни на YSL  номер 11


4 коментара

  1. Здравейте, всички гласувахме за теб :) гримът ти е чудесен! Относно конкурса, още като разглеждах твоята кандидатура и на останалите ми направи впечатление, че има много професионалисти, би трябвало организаторите да поставят някакви условия :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, не бяха напълно уточнили. Аз разбрах, че голяма част от тези участници дори не са от Варна, а някак тръгнах с представата, че ще участват единствено и само хора от града ми. Поне са щедри и са решили да направят комплимент с подарък за всеки участвал. Още не съм го взела и видяла, но като си го взема ще се похваля.
      Благодаря и на теб за подкрепата! Много мило ми стана :*

      Изтриване
  2. Ти беше най-хубава! Личеше си колко старание и желание влагаш! :-)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!