L'oreal Infallible [ревю]




Фантастични сенки, но за съжаление цветовете, които си купих аз не са мои и още по- лошо (от моя гледна точка) наличните в България цветове не ме привличат. Все пак аз ще си чакам чинно да обогатят цветовата гама скоро със онези хубавите цветове, които гледам в чуждите блогове и клипове :р


Споменах единствените минуси на тези тип сенки под формата на пресован пигмент, които са доста блестящи и биха разнообразили грима ви чудесно за празници или тотално биха ви допаднали, ако обичате да експерементирате и носите блестящи сенки. За да не оставя погрешни впечатления, става въпрос за онзи красив блясък, който на изкуствена светлина ще привлече само похвални погледи :)
Разнасянето им на клепача е мечта и с пръсти повече от елементарно. Опитах да ги нслоявам за повече блсък върху други сенки и със златните се получи ефект на посипан фин брокат^^ Забравих също да спомена, че са страшно пигментирани, както и за здравата опаковка със пластинка, която притиска пигмента, за да не се разсипе. Сигурна работа ;)

Ето и един експеримент със сивата сянка :) надявам се да се е запечаталов снимките това за което писах по-горе.



Ценат е доста солена. За една сянка цената е 15лв. Попаднах скоро на една оферта, която видях в онлайн магазина Ивис, където сенките са намалени на половина. Надявам се да важи за всичките им магазини и да съм била полезна, защото сенките не са за пропускане, аз просто не случих с мои цветове.

2 коментара

  1. Това сиво не ми е попадало в полезрението, но изглежда много интересно - леко синкаво :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Точно така, а на ръката ми се вижда и малко лилавеещо. Не е типичното сиво ;)

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!