събота, 9 юли 2022 г.

Находки от Черния петък

 


Ето че отново е този момент на големите намаления в Notino и аз искам да споделя с вас моята селекция от продукти, които ще намерите в сайта на намаление между 11.07.-17.07.2022 година. Ако сте порпуснали предишните ми публикации по темата, можете да напишете „черен петък“ в търсачката и да получите допълнително вдъхновение за пазар. Моят вкус се сменя през годините и сега ето какво ме впечатли в различните категории:

 

ГРИМ

Това бе най-трудната категория за мен, защото на всяка една страница намирах много от своите фаворити в момента. Като започнем с NYX Cosmetics Bare With Me Concealer Serum, който много ми допада за ежедневието. Напомня ми на един коректор в подобна опаковка на MAC и вероятно вдъхновението е дошло от тях, но този е по-лек и пасва на всички мои нужди.

Като говорим за MAC,  Superstack Mega Brush спиралата е една от най-забележителните спирали, които съм тествала напоследък. Аз лично ви препоръчвам да си вземете мини варианта за още по-изгодна покупка и ако не сте сигурни, че ще си паснете с нея. Удобна е и за път!

От дрогерийните фон дьо тени Maybelline SuperStay Active Wear ще си остане един от фаворитите ми. Със средна покривност и наистина траен, така че сега в сезона на сватбите би ви паснал идеално.

Червилото на Guerlain е също продукт, който съм тествала и има специално видео в канала ми. Към днешна дата мога да кажа, че инвестицията в него си струва, но аз не бих отказала да имам това червило бижу на по-изгодна цена.

Също има голяма селекция и от Smashbox, а аз от много време се каня на четките им за грим, затова дойде и тяхното време.

О, и преди да завърша за тази категория, важно е и в аккво съхраняваш продуктите. Аз съм фен на несесерите и тези на Brush Art са много стабилни. Този сезон са излезли и с готини десени, като тези лимончета!

 

ГРИЖА ЗА КОСАТА


Щом стане дума за коса, има няколко продукта към, които имам афинитет и съм взимала няколко пъти на намаление, като Milk ShakeDaily шампоана и четките Tangle Teezer.

Също от тази година съм голям фена на Aveda и сега планирам да тествам серията Smooth Infusion от този сладурски комплект.

Майка ми пък е фен на Redken Acidic Bonding Concentrate и съм и обещала, че на намаление ще и взема шампоана и балсама, защото тя вижда много голям ефект от тази серия. Вероятно, ако и вие сте с рису кичури, ще я харесате.


ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО И ТЯЛОТО

Като се замисля, при тези намаления няма лесна категория за мен, защото и при грижата срещнах много мои фаворити. CeraVe пенлив почистващ гел за нормална към мазна кожа е време даже да си купя в по-голяма разфасовка, защото съм на опаковка номер 3.

La Roche-POSAY Lipikar Fluide хидратиращ и защитен флуид без парабени е лосионът за тяло, на който залагам напоследък и чудесно пасва на моята чувствителна кожа. Имам леката и по-богатата версия. И двете ги препоръчвам!

FOREO UFO™ Call It a Night е една от маските за устройството UFO™, който оцених тази година. Даже напоследък съм възобновила маските у дома с Foreo и осъзнавам, че наистина е малко СПА преживяване с добри резултати. Как обаче да разбере човек, ако не си даде почивка от даден продукт, нали така?

И нали ме знаете аз винаги си взимам парфюм на намаление. Сега My Way на Armani е намален. Аз го харесвам много за вечерта или по-хладно време, но най-вече ми допада, че от марката са разработили и система за допълване на шишето, за да има по-малко излипен отпадък.

 

Това е моята селекция от актуалните намалания. А, вие ще пазарувате ли козметика по време на Черния петък?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!