събота, 16 януари 2021 г.

Мечтаните вежди с Benefit

 


Gimme Brow е фаворитът ми сред геловете за вежди през изминалата година. Към края на 2020-та обаче реших да си взема и помадата Benefit Ka-Brow, защото преди години, когато серията бе лансирана имах и от двата продукта тестер и бях на седмото небе, когато получих тези продукти за тест. Тогава нямах много опит с веждите. Много малко продукти бях тествала. В наши дни обаче сенките за вежди са изместени от помади. Всички изпозлват фиксиращ гел и някак класическите моливи се промениха. Много харесвам автоматичните с четка в другият край, но за тях ще отделя друга публикация.




И когато от Benefit обновиха линията си с вежди от продукти, те наистина се постараха. Сребърни опаковки, нови продукти, които до преди това не правеха, в крак с тенденциите и най-готиното... В някои държави може да отидете на козметик на щандовете им и да се поглезите с нови вежди. Тоест те започнаха да предлагат и услуга за по-красиви вежди. Трябва да опитам, когато съм отново в Нидерландия. За сега си оставам с два продукта в несисера ми.

 

Опаковката

Ако сте фенове на Benefit, знаете техният стил във опаковките. Продуктите им винаги са момичешки, сладурски, забавни и не на последно място практични. При продуктите им за вежди няма как да не забележите опаковките. Вдъхновени са от магическите трикове и са в сребърно. Мисля, че изборът на този цвят им придава изисканост! Лично аз не бих си представила в златно. Мисля, че би било в повече. За мен обаче това си остават най-красивите им и стилни продукти. За мен опаковката има значение! Нека обаче преминем на параграфът, който разкрива дали наистина си струва един продукт.

Формула

Тук няма как да опиша продуктите заедно, така че ще започна с гела за вежди. За него съм писала и в дръга публикация, но на кратко има няколко неща, които го отличават за мен от други подобни продукти. На първо място седи супер естествено. Не мога да прекаля с количеството. Дори когато е нов и естествено тушът вътре е пресен, нямам натрупване по-косъмчетата. Второ, има фибри или власинки, които придават достатъчен обем на по-плътни вежди и може да разчитате само на този продукт за веждите си. Трето, аз лично издържам доста дълго време с една опаковка, а съм щедра с пластовете, които поставям.




Сега идва ред на гела за вежди. Порпуснах да спомена по-горе, но тук имаме и четчица за поставяне на гела. При всеко продукт на Benefit, за който е нужна четка за нанасяне, има към него съпътстващ апликатор. Тези четки обикновено са безполезни. Тази ми харесва. Малка е и много обрана, но пък така няма да прекалите, когато нанасяте помадата. Сега за сърцевината на тази помага. Консистенцията е супер мека и лека. Някак въздушна. Тествала съм и други помади и тази определено е много, ами точно мека. Не е супер лепкава и мокра. Може да се контролира изрисуването на косъмчета в зависимост колко натискате с четката.






От двата продукта избрах цвят 3, защото съм изполвала точно него от гела и ми харесва. Ако поръчам пак от помадата, ще скоча до 4. От марката имат богат избор от цветове специално за помадата.

Резултат

Вежди on fleek, както биха казали чуждестранните влогъри. Прибягвам до пълната комбинация за по-специални поводи и снимане на видеа. В ежедневието най-често може да ме видите само с този гел за вежди. Вълшебен е!


 


Benefit определено е марка, на която ще се доверя отново с продуктите за вежди! А, кои са вашите любими продукти за вежди?

*Статията е в партньорство с Notino

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!