Коледни подаръци за всички жени

 


Всички искаме тази година да е вече в историята. Предстоят обаче празници и аз от рано започнах да обмислям моите за близки и приятели. Каквато и година и да е, това е едно от любимите ми занимания... да подарявам и изненадвам. Дори предпочитам да е без повод. Така че тази година реших да сменя тактиката и да купя на любимите ми хора подаръци преди Коледа, но да им ги дам преди Коледа в моменти, когато не очакват.

Ще споделя част от козметичните с вас, защото са предимно от едно място. В Notino в момента текат супер намаления, а и освен това имат страхотна функция в секцията им с подаръци и самите те могат да ви помогнат с избора, ако имате нужда. Аз така или инчае бях решила да разделя секциите по категории свързани отново с личността, на която подарявам. Във видеото ми от миналата година с идеи за коледни подаръци отново подходих така и на вас много ви допадна, затова и тази година продължавам.

 


o   За приятелка или сестра:

Тук категорията е една, защото избирайки артикули за коледен подарък за момиче често попадах на продукти, които съм сигурна, че и сестра ми ще хареса. Все пак сме и с малка разлика, затова според мен сме и със сходни предпочитания в гримовете и бялата козметика.





Сестра ми обожава Alien на Mugler и винаги най-сигурно е да и подаря комплект с него. Всъщност това важи за всеки, чийто парфюмен вкус познавате. Аз определено се възпозлвам от подобни практични комплекти дори за себе си и почти няма Коледа, през която да не съм подарявала парфюм на някого.

 

Обикновено подхода ми към всеки приятел е да подаря козметика, защото те ми вярват и се допитват до мен. Моя задача е обаче наистина да ги познавам и да използвам познанията си за добри идеи. Например преди две Коледи слушах с часове за косата на една приятелка и как е време да започне да изпозлва маски, затова аз и харесах комплект с продукти за коса и подпомогнах тази нейна идея да започне по-рано ;)

Друга моя запазена марка е да подарявам червила. Е, моята приятелка Илона ми сподели, че като тинейджърка си е мечтаела за червило на MAC и аз реших тази година да сбъдна тази мечта.

Слушайте и записвайте през цялата година! Аз така съставям най-успешните си подаръци!

 

o   За мама:

 Много е интересно как съм вдъхновител и на мама да се грижи по-добре за кожата си. Тази година сбъдвам и една нейна мечта, а именно да опита легендарният Estee Lauder Advanced Repair серум за лице.

 

Сред други успешни подаръци за мама са били свещ на Bath&Body Works, която палим религиозно само на Коледа, спирала за мигли винаги ще я зарадва, защото тя доизносва моите, както тя все се шегува, а аз имам нова препоръка за нея, която е масаж на лицето с ролер или Гуаша. Първото вече съм и го подарила обаче чакам да се похвали с резултати ;)



 

o   За skincare obsessed:

Това май съм аз в категория ;дд Шегувам се! От скоро много близки мои приятелки се запалиха към хубавата грижа за лице и особено Дени е луда на тема маски, затова съм и подготвила един комплект на Korika. Имат много добри маски и са корейски, които са и предпочитаните маски от нея. Друга легендарна маска, която на скоро опитах е тази на Glam Glow, която всички хвалят, а аз чак сега опитах. Има супер готин комплект с две малък размер. Идеални за всеки, които обича маски и му се пробват няколко на веднъж!

За последни идеи оставям два култови продукта, които всяко Skincare junkie или е опитвало или са му в списъка – балсама на Emmam Hardie и Hyalu B5 серума на La-Roche Posay.

 


 

o   За beauty obsessed:

И това е моят личен списък с желания. Четки за грим са винаги добре дошли в моите ръце. Напоследък експериментирам с тях и има чудесни комплекти на Real Techniques, а този в златно на Sigma с най-култовите им модели изглежда разкошно. Следва моята най-голяма мечта – голям комплект с гримове. Този от Revolution e огромен и съм го взела за човек, който съм сигурна, че ще му се радва и вътре има всичко – палитра, четки за очи, червило, хайлайтър, фиксиращ спрей и пропускам ли нещо?

Новото устройство на Foreo също е хит в момента и ми се иска да разбера най-накрая дали си струва. Изглежда доста специално и луксозно!

Несесерът на BrushArt също го слагам тук, защото това е важна част за мен вече години наред, тъй като нямам цялата си козметика около мен и обикновено спестя с един несисер гримове. Този е прозрачен и ще е супер удобен за използване, защото съдържанието ще е накак по-достъпно, когато всичко се вижда. Или е само в моето въображение?

 


 А, вие подготвихте ли подаръците за тази година и на какво се спряхте?


*Статията е в партньорство с Notino

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!