вторник, 24 ноември 2020 г.

Козметика, която обичам да купувам на промоция

 


Днес искам да ви покажа с какво се сдобих от черният петък или поправка... Тази седмица, която е посветена на черният петък и в много сайтове текат неустоими промоции. В моя защита, като човек притежаващ много козметика ще кажа, че този път погледнах практично и избрах артикули, които наистина ми трябват и се нуждая от тях.


В момента в Notino.bg  текат големи намаления и може да се възползвате тази и следващата седмица да пазарувате там. Ако търсите подаръци за Коледа, там също има много изгодни предложения, така че скоро ще им статия и по тази тема.

 

Мицеларна вода

Все още не съм обикнала двуфазните дегриьори и продължавам да си купувам мицеларна вода, за да сваля грима на очите преди основното ми почистване. Връщам се към стари любимци и е ред на Bioderma Sensibio. И признавам тук, че се старая да издиря любимите мимицеларни води на намаление. Често има промоции с тях. Обикновено големите шишета са по-изгодни или се появяват комплекти с няколко. Сега обаче ще с ерадвам на първата, която опитах ever с -51% намаление от редовната цена.




Грижа за кожата

Не само мицеларните води търся на промоция, но и като цяло грижа за кожата. Защото това са продуктите, които обикновено преобладават в моите празни опаковки. Дори сега, когато пиша този пост се сещам, че май ежедневният ми крем е на половина и е добра идея да се запася с още една бройка.

Също в случаите, когато не съм сигурна, че даден продукт е моят избирам да го закупя с малък размер и попаднах на Glamglow SuperMud мини намалено на -31% и си казах, чена този продукт най-накрая му дойде момента за тест. Понеже се намазах вече два пъти мога да се присъединя към хората, които постоянно я хвалят. Добре почиства кожата и помага за избистряне на тена. Също имах алерична реакция и успокои пъпчиците на челото ми J



Парфюм

Мислех дълго и знам, че се повтарям от миналият Black Friday, но си е истина! Аз не съм купувала парфюм без да е на намаление. Пак е от този тип продукти, които знам, че ще използвам дълго. Давам ви предложение за един аромат, който нося много напоследък и е траен, бих добавила и тежък. Опредлено различен аромат! Това е Lancôme Idôle Intense, който се предлага в четири разфасовки. Тази, която е 25мл е супер слaдурска и в квадратна форма, а 50мл, който имам аз е в момента намален.



Аромати за дома

Това е покупка за душата! Аз обожавам свещите! Свещи, цветя, лампички и снимки са успявали винаги да внесат уют във всяка моя стая. Повечето марки, които харесвам и ухаят супер наситено обаче да доста скъпи, затова взимам за повод или когато видя на намаление. Виждам, че бързо се изчерпват, така че се надявам все още да има голяма част от ароматите на Yankee Candle на промоция!

 

А, вие започнахте ли да се възпозлвате от големите намаления? Какво добавихте в личния си списък или профил в онлайн магазините?

*Статията е в партньорство с Notino



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!