понеделник, 9 ноември 2020 г.

Нови и стари открития

 


Настъпва ноември и аз бавно и славно започвам да си мисля за декември и подаръци. Много се надявам комплектът, който ще ви покажа днес да послужи за една добра идея, ако търсите да впечатлите приятел, който е обсебен от гримове и козметика. Или пък, ако искате да зарадвате себе си и да опитате марка, която е нова за вас.

Търсих из блога и уви не намирам посветен на любимците ми от Smashbox, а имам два изявени. Естествено червилото Maneater и базата им за сенки. И на двата продукта и до ден днешен не мога да намеря заместител, каквито и други продукти да опитвам.

От червилото имам бройки, с които се запасих зимата, когато Smashbox започнаха да се предлагат онлайн. Сега продуктите им са още по-разпространени и съответно има по-голям избор, затова се радвам, че попаднах на комплекта, който ще ви покажа днес.



Smashbox TRY-ME FAN FAVES е чудесна алтернатива да се запознаете със Smashbox и техните продукти. 

Съдържа:

  • ·    Оригиналната им и супер популярна база - Photo Finish Smooth & Blur
  • ·        Течно червило в доста приятен винен цвят - Always on Liquid Lipstick в нюанс Throwback Jam
  • ·        Трио със сенки - Photo Edit Eye Shadow Trio in Snap Queen
  • ·        Основа за сенки 24-Hour Photo Finish, като това е пълноразмерен продукт за разлика от дригите в комплекта.
  • ·        Спирала за обем Super Fan

 

Тъй като избрах този комплект заради базата, искам да започна с нея. Това е единствената база, която не пресушава клепача ми, прави сенките и очната ми личния дълготрайна. Знам, че Smashbox са популярни с добрата си база за лице, която също е в комплекта, но за мен този продукт си остава моят фаворит, като тяхна база.

Не използвам база за лице толкова често, затова едва ли ще съм човекът, който може да даде мнение дали тази е добра. Според мен от гледна точка да изглади релефа на лицето е страхотен избор.




Сенките на Smashbox са друга тяхна сила. И преди съм имала палитра от тях и бях впечталена от дълготрайността им. Марката предлага добри матови сенки и много основни и по-базови цветове. Много харесвам, че цветовете се виждат през капачето и дизайнът на това мини трио. Ако се вгледате се виждат надписи, като на обектив на камера.




Спиралата или червилото да ви покажа първо? Хайде ще е спиралата. О, уау! Миглите ми веднага я харесаха. Четката е доста странна. Или поне не съм виждала друга марка да има подобна. Тушът не бе прекалено течен и четката разнесе равномерно продукта. Смятам, че докарва задоволителен обем.


Червилото е повече от страхотно, защото точно същият цвят имам в по-лека и хидратираща формула и просто не стои така добре, като маточото течно на Smashbox. За такъв цвят си трябва нещо трайно и освен това с тази формула не ми се налага да изпозлвам молив.


Това са моите отзиви от този комплект. Според мен е перфектен, като цветова гама за по-студените дни. А, вие опитвали ли сте продукти на Smashbox и кои са вашите фаворити?

 *Статията е в партньорство с Notino


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!