грим сесия,

Грим сесия с Estee Lauder

петък, февруари 24, 2017 *murfeishun* 0 Comments

Миналата седмица присъствах на събитие организирано от Estee Lauder, което се състоя в бутика им в Serdika center. Беше ми много приятно да прекарам няколко часа в приказки за техните продукти по време на грим сесията и също да видя много познати лица от блоговете, които следя. Дори откровено признавам аз съм човек на приказките и винаги се разсейвам да не снимам, когато съм в приятна комапния. Фокусът ми остава насочен към разговора и нищо друго.
И все пак днес ще споделя няколко кадъра от мястото на събитието плюс влога заснет в него ден ;)
Вероятно сте забелязали големият щум напоследък около техният Double Wear Stay in place Makeup. От бранда отново ни припомнят добрите му качества. 
Ако следите редовно страницата ми във фейсбук, сигурно сте забелязали едно видео за един интересен уред определящ подходящият тон фон дьо тен. С помощта на точно такъв консултантката в магазина определи подходящият вариант на Double Wear за мен. Беше ми много любопитно защо точно се допира до челото, скулата и брадичката. Като най-изпъкнали части на лицето, са именно точно тези зони и с няколко снимки, които прави уреда успява да достигне до правилният за нас цвят. Интересна джаджа!
За мое нещастие безсънието и пътуването бяха оказали много влияние на моето лице и както забеляза консултантката резултатът бе дехидратирана кожа. Затова тя смеси за мен продукта от Doubloe Weat серията с Advanced Repair серума, който е обявен за продукт №1 в категорията от Marie Claire.
Ето и част от продуктите, които бяха поставени на моето лице:

Повече за финалният резултат във влога ;)

Можете да погледнете

0 comments:

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!