Bourjois

Червени целувки от Bourjois

вторник, ноември 22, 2016 *murfeishun* 0 Comments

Червеното червило ми е много любим продукт тип: привлечи внимание, разнообрази грима си, бъди различен или просто избери класиката. И както подобава всяка година по това време в блога правя пост по темата. Ако сте пропуснали предишните, можете да ги прочетете тук и тук.
Bourjois пък са решили напълно в тон с грим тенденциите за зимата да обновят своята Rouge Edition серия. Много се зарадвах, като получих двата продукта и почнаха да ги тествам, а за формулата ще споделя в този пост, разбира се. 
Друго, което ме впечатли в положителна насока, когато се заглеждах да тествам и други от цветовете в дрогериите бе, че почти на всякъде са изчерпани. Явно има все по смели жени, които носят червено, което много ме радва, тъй като съм останала с впечатлението, че преди гледахме доста ограничено на този цвят. Но какви ги мисля... сега вече и лилавото е нещо типично, като цвят за устните :D
От горе надолу: №43 и Hot Pepper!
При мен пристигна тази оранжавеещо червена двойка. Нюанс на червеното, който горещо препоръчвам на хората със сини очи :) И също се постарах да разгледам отделно в едно от последните ми видеа тук.

Номер 43 от Rouge Edition 12H линията е много наситено матово оранжево червено с плътна консистенция, която покрива напълно устните с един пласт. Много е комфортно, като усещане.
Малко цапа обаче.

Rouge Rdition Velvet Hot pepper! пък е от линията, в чиято формула се влюбиха мнозина, но не и аз. Това ми е сигурно третият цвят, който опитвам и ме изненада с това колко слабо пигментиран е. Да, това течно матово червило позволява напластяване, но пак ми се струва, че са сменили формулата му, тъй като по други блогове съм виждала цвета по-плътен. Както и да е... Вероятно това може да се нарече по-ежедневната версия на №43 :) Отново лека и комфортна формула! Не се отпечатва по чаши ;)
*PR Samples

Можете да погледнете

0 comments:

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!