blog sale

Разделям се с още неща | Blog Sale Vol.2

вторник, ноември 15, 2016 *murfeishun* 0 CommentsГолямото разчистване на грим колекцията ми е факт! Не е започнало от вчера или днес. Още след като снимах цялата колекция имаше чистка и лятото също. Сега обаче виждам, че няма някой близък, който да се нуждае от продукти, затова реших да направя разпродажба и да се разделя с няколко неща на символични цени. Надявам се идеята да ви допадне толкова, колкото и миналия път!

Тази палитра на Dior ми беше подарък и е много красива.. също качествена, но уви рядко посягам към нея. Не пасва на моя вкус, затова е време да се разделим. Пазя кутията, в която дойде. Всичко си е вътре и апликаторите, с които дойде. Лимититка от Коледна колекция е!
Ползвала съм я много малко. Около 3 пъти.

Цена: 45лв (запазена)
 Много мечтах за този фон дьо тен много! Обаче според мен е подходящ за човек с нормална до суха кожа. Седи страхотно. При мен обаче се омазнява и ключовото заради, което няма да го нося постоянно е, че цвета не е моят. 
Ползвала съм го около пет пъти. Пазя и кутията. Цвят: Porcelain

Цена: 40лв (запазен)
 Още един фон дьо тен, чийто финиш също харесвам, но цвета пак не е мой и няма да стане, защото оксидира на лицето, както установих след няколко седмици носене. Не е изхабен и пръст от него. Изключително луксозно се усеща за дрогериен продукт! Цвят:020

Цена: 7лв (запазен)
 Отново нещо, което много исках и взех в малък размер от Испания. Пазя и кутията на тази насипна пудра. 4гр е и съм ползвала много малко от нея. Просто не ми харесва толкова, колкото тази на NARS, но не смятам, че е лош продукт. Така и не стигам до нея обаче.

Цена: 20лв (запазена)
Лимитиран руж на essence, който съм опитвала веднъж. Красив е, но имам още два в този цвят.

Цена: 5лв (запазен)
 За тази палитра говорих на скоро в канала. Не е лоша, но си купих нова, в която цветовете се дублират с тази и са повече, така че тази ми е напълно излишна.

Цена: 7лв (запазена)
Друг лимитиран продукт в малко нетипични за мен цветове.Сенките в тази четворка са блестящи и добре пигментирани. Само съм ги пробвала веднъж.

Цена: 7лв (запазена)
 Както и по-горният руж и на този притежавам напълно идентичен двойник. Носила съм го около 3 пъти и е много качествен продукт. Цвета е номер 160. Красиво коралово :)

Цена: 7лв (запазен)
Два лака, които не съм носила повече от веднъж на професионалната марка SNB.
Всеки от тях предлагам на цена от 5лв. (остана само този в бежаво)
Още лакове ;) Тези също съм ги ползвала по веднъж и цветовете не са мои. 
Всеки предлагам по 3лв. (първият, третият и четвъртият са запазени)
 Едно супер комфортно и трайно чъби в коралов розов цвят, което съм носила около 2 пъти.

Цена: 5лв (запазено)
 Матово червило в ярък розо цвят. Като горното носено много малко.

Цена: 5лв (запазено)
Три продукта от категория грижа за кожата, които от месеци не ползвам. И трите са купени и отворени тази година. Тоника на REN  е с киселини и е използван до средата. Тоника на Eucerin е за мазна кожа и също е до средата. Между тях е мицеларната вода малък размер на NUXE. Нея съм я взимала при кратки пътувания, но мисля, че няма и пръст изразходен от нея.
И трите предлагам на цена от 10лв. (запазени)

Всички гримове са дизенфикцирани със спирт. Ако нещо ви интересува може да ми пишете на имейл: mari27eti@gmail.com

Добавям още едно нещо и уточнявам, че останаха лаковете и плитрата на Essence :)
Хайлайтър и руж палитра на Revlon. Имитация на shimmer brick-a на Bobbi Brown. На мен не ми допадна блясъкът, който придава на лицето. Издръжлив продукт е, тоест траен и не мърда от лицето цял ден. Пробвала съм го около 3 пъти. 

Цена: 10лв (запазена)

Можете да погледнете

0 comments:

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!