TAG

The Spooky Halloween Tag

Миналата година бях поканена от Теди да направя този ТАГ в духа на празника Хелоуин, който не е никак български, но виждам добива популярност и у нас. Лично аз още съм със смесено мнение относно навлизането на чужди празници, затова няма да ви лъжа, че не празнувам Вси светии. Все пак този таг ще ви покаже моите отговори на тема, която не бих загатнала в блога ;) Благодаря за тагването, Теди!


1. Любим филм за Хелоуин/филм на ужасите?
Много трудно да се сетя за подобен, защото не съм почитател на конкретният жанр. През уикенда гледах "Ейбрахам Линкълн: Ловецът на вампири" и ми допадна повече от очакваното.

2. Какво не бихте искали да срещнете в тъмна гора или изоставена сграда?
Знам ли.. Любопитни шумове и предмети ;д В страшният смисъл имам предвид.3. Някога викали ли сте духове?

Хаха.. Не! Но пък съм чувала различни истории, като малка от връстниците. Звучаха, като забавни случки, за които обаче не завиждах ;д4. Любимо чудовище/злодей?

Думата злодей е толкова силна, чее.. май не мога да се сетя за подобен любимец.5. Най-страховитото нещо, което ви се е случило някога, докато сте били сами?

Хмм.. като цяло мен не ме е страх да съм сама и сама със себе си. Лош спомен имам от по-миналото лято, когато бях сама вкъщи и очаквах сестра ми да се прибере с кучето от кратка вечерна разходка, която обаче завърши неочаквано. 6. Ако ви предизвикат да прекарате нощта в 'обитавана от духове къща' - ще го направите ли?

Да, но само в случай, че не съм сама.7. Суеверни ли сте?

До някаква степен, да.8. Вярвате ли в паралелни светове?

Да.9. Плашите ли се лесно?

Ако някой в момента ме стресне зад гърба ми, ще подскоча, но истински параноична ставам в по-реални ситуации и за проблеми свързани с бита и живота.10. Сами сте вкъщи, но чувате стъпки - какво ще направите?

Откровено ще се ослушам и потърся от къде се чуват. Ще тръгна в посоката :) Каквото и да става.11. Ако трябваше да носите само един Хелоуин костюм до края на живота си, какво щяхте да изберете?

Някоя госпожица от Средновековието, а защо не Ренесанса. Поради простата причина, че често близки ме сравняват с този облик. Самата аз много искам да се видя в подобен стил костюм, а и обожавам историята от тези времена.12. Бихте ли отишли на гробищата през нощта?

За мен това място е свързано с определена енергия и то не в положителния смисъл. наприятно ми е там да съм и през деня, затова отговора ми е - Не.13. В зомби апокалипсис какво оръжие бихте избрали?

Хич не съм запозната с оръжията на зомбитата ;д14. Представете си, че сте във филм на ужасите - кой герой щяхте да бъдете: последното убито момиче, първият, който умира, забавния тип, скептикът, умникът или убиецът?

Скептикът или забавният тип, понеже виждам у себе си и двете, като проявление в да речем страшни ситуации. Май съм повече второто.15. Трябва ли да гледате нещо весело след филм на ужасите, за да можете да заспите?

Нямам проблем със съня след подобни филми.16. Докато гледате страшни филми вие сте човекът, който вика по героите, който гледа през пръсти през цялото време или този, който заспива по средата?
Последният.
17. Вие сте този, който плаши или който ще се уплаши?
И двете роли съм играла в живота. Май повече мен стряскат.
18. Любима страшна книга?
Нямам.
19. Ако можехте да имате хелоуински домашен любимец (черна котка, бухал, прилеп, плъх, вълк) какво бихте избрали?

Леле! Труден избор. Ще гласувам за черна котка. Никога не съм виждала в тях лошото и не ги заобикалям.20. Трик ... или лакомство?

Лакомство, защото аз съм ненаситна за изкушения, а номерата не ме вълнуват ;)

Можете да погледнете

0 comments:

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!