Avon

Avon foot Works релаксиращ разтвор с нар и шоколад [ревю]

събота, март 05, 2016 *murfeishun* 0 Comments

Днес изрових тези снимки на гела за крака на Avon и си казах защо да не напиша няколко реда за него, тъй като имах някакви очаквания за него, които уви не се сбъднаха напълно. Струва ми се, че не съм писала и за подобен продукт в блога, тъй като ще си призная често пропускам да се мажа с нещо отделно за краката. Обикновено не ми липсва подобен продукт, защото освен тялото си мажа с лосиона за тяло и краката, но лятото, когато вървя повече обикновено се присещам колко хубаво би било да съм по-внимателна с грижата за тази зона.
И така Avon foot Works релаксиращ разтвор с нар и шоколад пристигна до моята врата малко преди Коледа. Веднага харесах аромата и бях силно ентусиазирана да се глезя с него всяка вечер. Ще прекъсна тук мисълта си с важното уточнение, че този продукт не е крем, както си помислих първоначално аз. С лека консистенция е и е по-скоро добавка към грижата тип глезотия.
Започнах наистина стриктно да го ползвам всяка вечер след баня. Веднага обаче забелязах един неприятен факт. Ако не са ми напълно сухи краката продукта някак си поема от влагата и все едно се пени. Много е странно, но хич не ми допадна! 
И ето къде ми е била грешката ;дд Продукта се използва за релаксиращи вани за краката ни. Наистина никъде не прочетох това върху продукта, затова моля марката да си пише по-подробни етикетите на продуктите.
Сега го използвам по предназначение и много ми харесва. Освен това е бюджетен и ухае невероятно пак ще кажа.

Количество: 100мл
Цена: за справки в сайта на Ейвън, но май беше нещо от рода на 6лв
Можете да намерите: чрез дистрибуторите на марката

*Продукта ми е изпратен за тест от Avon. Не ми е плащано да пиша за него.

Можете да погледнете

0 comments:

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!