Milani Luminouso.. Моята love-hate връзка с продукт ;)

Исках вероятно още преди две зими да пробвам този всеизвестен руж на Milani. Още си спомням как тогава избухна целия YouTube да говори за него и Luminouso до сега не е предал позицията си, като силно хвален продукт.
Не очаквах толкова скоро да го притежавам, обаче една групова поръчка зачеркна Luminouso от листа с желания ;)

Ружа изглежда доста симпатично в златистата си опаковка, която е ненужно голяма, за да побира четчица, която аз още не съм ползвала, и огледало, чието присъствие намирам за до някъде полезно. Просто не си представям да помъкна с мен ружа си и да почна да се гримирам пред малкото му огледалце.
Капачето е прозрачно и се вижда самия цвят на ружа. Върху него е изписан бранда, а на гърба на ружа и името на цвета.
 Знам, че сте прочели заглавието, което не звучи много положително. Признавам с този руж не бе любов от пръв поглед, нито втори, нито трети ;дд Обаче аз упорито го мъчех и мисля дойде момента, в който реално оцених плюсовете и минусите му.

В последните месеци съм усъвършенствала техника за работа със супер пигментирани продукти. Специално при ружовете, така добре умея да измитам продукт с четката, че де шокирах от лекия слой, който получих с този. Хубаво е, че се напластява, защото винаги е по-трудно да се отнеме продукт.
За напластяването също научих техника, затова това бе малък проблем разрешим във времето.
Luminouso е блестящ руж, както и да го разгледа човек. Частиците отразяват светината на лицето, но е стоят натрапчиво. Все пак, ако обичате хайлайтърен ефект ще искате да добавите малко озаряваща пудра, защото блясъка на ружа е съвсем дискретен.
Цвета е много топъл. Светла праскова бих казала. Страхотен в комбинация  с тен си представям аз, но някакъв загар едва ли ще хване бледата ми кожа, върху която се губи леко самия цвят. Имало е дни, в които съм се вглеждала отблизо дали има цвят на лицето ми. Там е само че просто леко подкрепя бронзиращата ми пудра и дава топлина на лицето с малко блясък ;)
Още нещо, от което не съм доволна е трайнооста. С този тип продукти тя зависи и от базата под нея, но абстрахирайки се от това при мен слънчевия руж избледнява с напредването на деня, а в случаите, когато съм нанесла щедро количество е по-дълго време на лицето ми.
Не мога да кажа, че е на мястото си всеки ден, когато се погледна в огледалото преди да сваля грима си. Често никакъв го няма.
Както писах, понася напластяване, а то дава и по-голяма трайност.
Ако трябва да съм откровена с вас, много харесвам и нося Luminouso последните седмици, но не мисля, че е моя продукт. Радвам се, че го притежавам и вече знам защо толкова го хвалят. наистина е красив, ненатрапчив и може да се нарече руж, който би паснал на всеки цвят кожа.

Цена: на мен ми излезе 15лв  с поделяне на доставката
Количество: 3,5g
Можете да намерите в: http://www.milanicosmetics.eu/


7 коментара

  1. Аз този цвят така и не го харесах, жълтее ми сякаш. Но при теб стои много добре - съвсем леко са подчертани скулите и изглеждаш свежо. Виж ако пробваш Коралината и Dolce Pink, може да си промениш мнението. Те са доста пигментирани и стоят страхотно. Бела Роза вече е още по-наситен, на клоун можеш да заприличаш, но и той стои чудесно. Бих казала лолитски. :) Аз харесвам и трите, но напоследък също като теб забелязвам, че не ми траят цял ден, а не съм с мазна кожа. Заплюла съм си да пробвам последното им попълнение - Rose Powder Blush. Мисля да взема един. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Цветът изглежда много интересно, нямам такъв, въпреки че не съм сигурна, че ще ми отива. Обаче не мога да приема колко кичозно и евтинджоско изглежда тази марка, само заради опаковката нямам никакво желание да го взема.

    ОтговорИзтриване
  3. Наистина не с красиви опаковки и ако не се виждаше ружа въобще нямаше да грабват. Поне е здрава :д Интересно е, че като разклатя ружа се усеща все едно нищо няма и едно такова леко усещане сякаш е кухо вътре ;дд Сигурно заради отделението с четката.

    ОтговорИзтриване
  4. Ейййй точно се чудех тогава преди да поръчаме кой цвят ми обягва от съзнанието и е била Коралината. Ти имаш доста повече техни ружове, отколкото помня аз ;дд
    Очаквах повече от към трайността и именно, защото ми е по-мазна кожата сякаш се изплъзва през деня и не знам къде отива.. няма го ;дд

    ОтговорИзтриване
  5. Аз пристигам с въпрос - нямащ нищо общо с ревюто хаххаха
    Всъщност няколко въпроса - моля да споделиш техниките за нанасяне на прекалено пигментиран руж... Поболявам се тук с един, с който се правя на клоун, а мен откровено ме е страх от клоуни ахаха
    И две - КОЕ Е ЧЕРВИЛООООТО! Разкошен цвят, който е направен за твоите устни! <3_<3

    ОтговорИзтриване
  6. Мери, просто притискаш четката към повърхността на ружа, изтупваш дали във въздуха или върху опакото на ръката си, за да падне част от пигмента и нанасяш с четката. Аз лично винаги потупвам и после блендирам и то за пигментираните доста. Може да се налага да минаваш краищата и с четката си за фдт :D Мисля, че го бях показала в клипа с пролетния ми ежедневен грим как го правя с ружа ми на TheBalm, който е ужасно пигментиран и до тази пролет ми създаваше доста главоболия си нанасянето. Успех за ружа!
    Иначе червилото е Hydrangea на Revlon. От новите им :)

    ОтговорИзтриване
  7. Уж гледам всички видеа, ама явно съм изтървала :( Мерсииии!

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!