Model Co

Black Eyeliner pencil Model CO кратко ревю

вторник, юни 23, 2015 *murfeishun* 6 Comments

Докато нашите списания Cosmo и Elle предлагат този месец ексклузивни талони с намаление за юли във веригите Дъглас и Бюти зоун, аз реших да ви покажа един продукт, който е бонус към чуждото издание на Glamour в Шотландия. На мен ми се е паднал варианта с черния молив за очи на Model CO. В интерес на истината още не съм прочела списанието ;) Пазя си го за плажа, който нямам идея кога ще посетя покрай сесията :(
Днес вероятно ще бъда кратка, защото да си призная честно молива не оправда очакванията ми и освен това е продукт трудно достъпен за българските ширини заради това, че марката я няма в нашите дрогерии.
Сега забелязвам пропуска си да снимам молива отворен. Личи си, че графита е поместен в дървена основа или сериозно не мога да намеря дума за описание. Нека го напиша така.. Молива е дървен. Лично аз съм попадала на такива тип гума или странна смесица материал, който, като се остри самите обелки подсказват, че не е дърво.
От ляво на дясно: очна линия писалка Loreal, молив на Sigma, молива от списанието и накрая още една очна линия писалка на Soap and glory
След краткото дървено уточнение, ще отбележа, че първоначално консистенцията ми се стори твърда, но всъщност графита е с много приятна за работа консистенция. Маже се лесно и вади плътен черен цвят, а после може да се опуши/размаже с четка или друго пособие за целта, но не изсъхва чак толкова бързо, че да не е удачен за опушен грим или малко по-небрежни линии.

Носих молива цяла седмица по различен начин нанесе: самостоятелно, върху прахообразни сенки, в комбинация с кремообразни сенки стик и такива в бурканче.. Когато и да го сложех сутрин или вечер, все накрая се отбелязва на горната част на клепача ми или се стича чак под долния. Определено горещото време не му понася на този молив, а аз смятам да го отпиша, като такъв, който ще издържи до края на деня непокътнат.

Е, това бе моето кратко ревю за този подарък към списание. Мисля, че няма за какво да им завиждаме на шотландките :дд

Цена: самостоятелно  £14 , списанието с молива £1
Количество: 1.2g
Можете да намерите: онлайн или в чужбина

Можете да погледнете

6 коментара:

 1. Списанието с молива е 14 паудна, а с молива 1 паунд? :D Много интересно ревю, жалко, че в нашия Glamour няма такива подаръци... Няма как да не отбележа, че Кейт Хъдсън изглежда умопомрачително на корицата!

  ОтговорИзтриване
 2. *самостоятелно 14 паунда.. Ами даа и те често пускат травел размер на новите спирали на Бенефит, щели лакове на Nails Inc :/// Какво да кажа.. Привличат си клиентите.
  О, да, тя е невероятна и майка и също изглежда добре за възрастта си ;))

  ОтговорИзтриване
 3. Продуктите на Model Co са леко hit or miss. Имам един прекрасен ръждив руж със златни частици, който мислех, че ще ми стои ужасно, но всъщност е много красив и идеален за лятото. А иначе и при нас има такива списания, но никога не си ги купувам, защото съдържанието им е под всякаква критика.

  ОтговорИзтриване
 4. Мале, сега си прочетох коментара, тотално не се разбрахме :D Аз помислих, че си се объркала и че си написала, че 14 паунда е списанието. Съжалявам :D

  ОтговорИзтриване
 5. Еее жалко. Тук само на Грацията може да се надяваме, а пък те сега са решили да пускат неща на свой бранд. На мен те са ми още по-безинтересни като редовните им чанти. Иначе по спомени Glamor в началото пускаха червила и лакове пак със собственото си име върху тях :) Но не знам защо позанемариха тази си практика и нас :/

  ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!