Една марка, два продукта: Astor Matte Laquer&Eyeartist Color Wawes

Винаги съм си мислела, че Astor е малко по-скъпа марка и след като получих техни продукти за тест се загледах по-внимателно в продуктите изложени на щанда им, които похвално са на много достъпни цени. По принцип в представите ми марката винаги е била определян, като много цветна и с безброй шантави цветове, което си е така.. не мислите ли ;)
Най-развълнувана бях за матовото червило, което е от серия в колаборация с Хайди Клум (също и сенките, за които ще четете по-нататък в поста). В серията с матови лакове за устни Astor предлагат пет цвята, от които едва един е неутрален.
Аз се спрях на 230 Live Your Own Style - наситен винено червен цвят, който е идеален за есенно-зимния период от година, но ако не се влияете особено от модите е перфектен за всяко време ;) На мен такива цветове много ми харесват. Изглеждат стилно и могат сами по себе си да направят грима специален.
 Опаковката също е стилна и за лесното поставяне на продукта е решена във вариант с апликатор. До тук бях много положително настроена за продукта, но консистенцията е тази, която обърна нещата в друга посока.
 Червилото е доста течно, усеща се мокро и хлъзгаво щом се нанесе и все пак пигмента му е сравнително наситен, така че с един пласт може да се достигне цвета видим на опаковката. Това мокро усещане на устните така и не изчезва при мен. Щом разтъркам горната с долната устна дори и след час пак го има това лигаво усещане. От опита ми с други матови червила обикновено след минутка две пигмента се намества и запечатва. 
Astor Matte Laquer сякаш не се залепва за устните. Предполагам заради това така досадно се разтича на по-късен етап през деня. Колкото и да не ми се иска ще се наложи да го комплектовам с молив за устни за по-сигурни резултати и изчистена линия. Матовия финиш е на лице въпреки досадното разтичане.
Оставя лек отпечатък след носене и се сваля много лесно дори с мицеларна вода.
Astor Eyeartist Eyeshadow in Treasured Gold - изглеждат много красиво с този вълнообразен принт и до ден днешен ми наподобяват малко на пресован пигмент заради прашливоста.
Тези сенки могат да бъдат използвани и сухи и мокри. Когато се намокрят наситеността на блясъка се засилва, но според мен и без тази екстра са си достатъчно бляскави.
На тези сенки едно нещо не проумявам. На етикета се твърди, че са мазни, Когато допра пръст много малко полепва по кожата ми, а щом заровя - стабилно количество. Теста с четка показва, че много трудно постигам наситеност на цвета. Търпи напластяване, но е някак странно. С пръст по-лесно вадя щедро количество цвят.
Цвета е бронзов с лек розов тон. На повече светлина изглежда и златен :) На мен много ми харесва, но ми се щеше сенките да са по-трайни и лесни за работа.
Приятна е сянката, но не ме впечатли с нищо, понеже иска напластяване и после през деня избледнява драстично. Задължително нанасям база под нея. От всички комбинации най-дълго издържа с кремообразни сенки под нея.
Количество: 5мл продукт - червило и сенки - 4гр
Цена: червилото е около 13 лв, а сенките - 6лв
Можете да намерите в: дрогерии DM

*Продуктите са ми изпратени за проба, но не ми е плащано да пиша за тях и мнението ми е базирано единствено и само на опита ми с тях.

4 коментара

  1. Хаха, ние с теб пак сме на 180 градуса :) :) :)
    Много харесвам блога ти заради искреното мнение и доброто представяне на продуктите :)

    ОтговорИзтриване
  2. Да, да, да ;ддд Като писах ревюто се сетих за теб ;)
    Благодаря! <33

    ОтговорИзтриване
  3. червилото изглежда много вамп :) сенките с този принт много напомнят тези на кико, странно, че изглеждат така прашливи. Честно казано до миналата гоина маркат беше напълно непозната за мен, но пробвах един техен ФДТ и никак не беше лош. Само опаковката малко не ми хареса и някак евтинееше прекалено, но при положение, че уцелих цвят (за светла кожа е трудна задача), нямаше как да подмина

    ОтговорИзтриване
  4. Звучи добре ;) Радвам се, че си случила с първия си продукт на марката ;)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!