What I Ate Wednesday

What I Ate Wednesday #1 + видео

четвъртък, април 16, 2015 *murfeishun* 2 Comments


 Разпознавате ли поста ;) Е, време беше. май с доброто време ми се върна енергията за много неща включително и блога и позабравените публикации. Започвам директно без дълги въведения.
За закуска хапнах две яйца заедно с редовната чаша кафе с мляко. Добавих и песто за по-добър вкус, като държа да отбележа, че пестото е домашно. Правим си вкъщи от две години и не използваме купен. А, пестото е чудесен мултифункционален овкусител за много ястия. Аз го включвам дори в дресинга на салати :)

 Малко след като приключих със закуската изпих една чаша ябълков сок, защото редовния ми плод за закуска ми залипсва, затова избрах така да заместя, а и това е любимият ми сок и може би, единствения купешки, който пия.
 Обяда бе спонтанно избран и не точно това, което бях замислила. Набързо стоплих остатъците от вечерята от предходния ден - спагети със сьомга. Добавих отново песто :) Този път, за да подправя спагетите. Всъщност вечерта бяхме яли спагетите приготвени със някаква спонтанна зеленчукова комбинация, но имаше и чист част в случай, че на някой не му допаднат зеленчуците и познайте коя част остана. Затова си ги подправих.
Вечерята не знам защо ми прилича на типично българска ;дд Беше много чакана от всички, затова и малко лука в кюфтета е едро нарязан. Но нека ви опиша какво бе съдържанието на моята чиния - малко от салатата (нещо като Шопска), пържени домашни картофи и две телешки кюфтета. Беше вкусно и накрая се чувствах доста добре наядена, но беше наистина вкусно и дори сестра ми яде кюфтета в предвид, че не обича :))

Това е за днес :) А, да имах и малка закуска около шест часа, която бе един добре узрял банан. Оставям ви и линк към видеото, ако сте го пропуснали ;)

До следващата сряда!

Можете да погледнете

2 коментара:

  1. Не знам дали ще ми повярваш, че след като гледах видеото ти, така ми се при ядоха кюфтета и цял вечер съм мръкнало на приятеля ми. Така ми е за липсвала българската кухня, не се трае!

    ОтговорИзтриване
  2. Вярвам ти, вярвам ти :)) То е нормално. Според мен тук все още ядем истинска храна, но ако следваме западния модел скоро няма да е така.

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!