PURE nuff stuff Крем мечта с роза и ванилия [ревю]

Напоследък съм се отдала на разумни покупки и все в категорията "Грижа за кожата", затова и самите ми публикации напоследък са в този стил. И няма да крия, че имам още продукти, за които да ви споделям дали са се оказали находка за моето лице.

Днес избрах да пиша за "Крема мечта" на PURE nuff stuff. Смятам да отразя и положителните ми отзиви от първата ми поръчка от Зоя.бг, която не смятам да остане последна. Фактически поръчах само крема, защото повечето им артикули ги има в нашия 'Килерь' във Варна :) Обаче този крем, уви.. не.
От сайта предлагат и много интересен вид доставка- с колело, обаче само в района на София ;)) Ако не живеех там, вероятно щях да я предпочета пред Speedy. Опции за типа заплащане също има. Може с наложен платеж, карта или PayPal. 
Предварително знаех, че кремчето е в стъклена опаковка и малко се притеснявах. Поръчката ми дойде в кашонче и продукта бе много добре опакован вътре, така че да не се счупи и самата кутия бе напълнена добре да няма празни пространства. Имах и малък бонус - пакетче чай, в който направо се влюбих и мисля да поръчам, даже се чудя защо още не съм :) 

Това е, като цяло. Супер коректни, нямаше грешки и дойде още на другия ден, но мисля, че понеже поръчах преди 6 вечерта и поръчката ми бе бързо обработена. Имайте го в предвид :)

PURE nuff stuff Крем мечта с роза и ванилия е един от най-купуваните продукти на този натурален и ecofriendly бранд, но не е и органичен. Зачетох се в сайта им, който между другото доставя по целия свят, но за доставка и как процедират не съм се ровила. Само разбрах, че са награждавани няколко пъти, като натурална марка, и поради ред причини още не са одобрени, като органични.
Стремят се и към минималистични опаковки от материали, които могат да се рециклират. Аз лично се изненадах приятно от стъкленото бурканче макар да е доста по-тежко от пластмасовите. Много пъти съм чела, че това е по-добрия вариант за съхранение на продукти, тоест в стъкло, а не пластмаса.
Друго, което мога да отбележа за опаковката е, че е компактна макар крема да е 60мл, количество, което е по-голямо от на повечето кремове предлагани на пазара. Вижда се на едната снимка как крема се побира в едната ми ръка :)

Стигам и до частта какво представлява крема? Честно си признавам, че съм влюбена в името, което са му поставили "Мечта". Напълно го оправдава и затвърждава :) Поне след тестването му го установих.

Крема "Мечта" е с интересната сметанова консистенция. Има нещо много леко и въздушно в текстурата на крема, но като действие на мен ми е с една идея по-богат, за да съм склонна да го ползвам и денем. Определила съм му ролята на нощен крем в моята рутина, макар че главното му действие е да хидратира, а какъв е смисъла да имам два такива продукта... Просто така се случи, а и ми харесва да имам избор и опция за повече хидратация вечер, когато кожата се обновява.
Щом го нанеса вечер, на сутринта е добре попил, не се събуждам с мазен филм и кожата ми е мека и приятна на допир. Пробвах обаче на няколко пъти през деня да го сложа без грим, когато съм и сякаш не успя да се абсорбира напълно и някъде към обяд лицето ми се омазняваше малко. 
Една вечер успях да го тествам и под грим. Не ми направи впечатление да повлия, като цяло на грима ми. Всичко беше, както винаги. 
Много ме привлича аромата му. Да, има леко усещане за роза, защото сякаш в съчетанието с ванилия миризмите се преплитат и за мен по-доминираща е ванилията. Мирише на сладко и свежо, а същевременно комбинацията е и успокояваща. Поне на мен така ми действа :)
Състава
В заключение крема много ми допада и горещо ви го препоръчвам. Разбира се, не забравяйте, че аз го ползвам нощем и съм с комбинирана кожа, а също и щом на мен ми е повлиял добре, не е гаранция, че ще се превърне и във вашия любим продукт ;)

Количество: 60мл
Цена: 25.45лв
Можете да намерите в: www.zoya.bg

7 коментара

  1. Някой ден ще го пробвам, но засега съм пристрастена към този с бял шоколад и трюфел от зоя:)

    ОтговорИзтриване
  2. Уууу звучи страхотно.. Ще го погледна и него :))

    ОтговорИзтриване
  3. Хм, в някое от предишните ревюта не беше ли споменала, че не ти допада много или бъркам продукта? Радвам се, че сте се разбрали, де. Звучи много добре, има ли по-малки разфасовки, че никога няма да успея да го свърша. И още един въпрос - колко време му е срокът на годност - 6м или година? :)

    ОтговорИзтриване
  4. Леле, със сигурност звучи страхотно - може ли да споделиш с каква кожа си и какъв ефект виждаш от този крем? :)

    ОтговорИзтриване
  5. До 2ри декември е според лепенката на дъното :) Не, не това беше за дегримиращото масло на Лиерак :)

    ОтговорИзтриване
  6. Ооо, супер и за двете неща, значи би трябвало срокът да е година, което си е постижимо :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!