Новата/стара любима мицеларна вода

вторник, декември 23, 2014 *murfeishun* 0 Comments

Аз пак съм тук малко преди коледните празници с още една малка идея за подарък. Не знам дали знаете, но тази пролет марката Биодерма проведе конкурс за нов облик на най-популярният им в козметичната индустрия продукт - розовата мицеларана вода. Продукт, който е не само въведен от тях, но и не познавам друга марка извадила своя мицеларна вода и надминала славата на розовото шишенце. Аз самата също се кълна в нейната ефективност и действие. От началото на блога ми не съм спирала да я ползвам, така че определено ми е скъп на сърцето продукт.

Да се върна на проекта, за който споменах, но всъщност пропуснах името му - "Живот в розово". Ние блогърите също участвахме в него. За жалост, аз не успях да присъствам на това им събитие, но колегите бяха отразили в снимки събитието и определено съжалих за пропуска.
На скоро от бранда пак ни напомниха за конкурса с една наистина приятна изненада. Облика на добрия ни стар любимец е променен и в момента аптеките биват заредени с новата лимитирана мицеларна вода, на която нека подчертая само визията е сменена.

Ако познавате приятел или роднина почитател на тази вода, определено можете да му направите подарък с този продукт. Мисля, че наистина са се постарали и в идеален момент промениха визията на най-добрият им продукт според мен ;)


*Специални благодарности на Биодерма за предоставеният продукт!

Можете да погледнете

0 comments:

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!