Нощна грижа от Авен

Понякога е доста трудно да обърнем специално внимание на кожата на лицето ни, когато ритъмът на живота ни се забърза и просто забравяме.. забравяме, че имаме пъпка за лекуване, забравяме, че хидратиращия ни крем вече не хидратира достатъчно, защото е зима, или в моя случай, че крема за околоочаната ни зона е важен особено, когато не си се наспал нормално в последните 48часа и това се повтаря със седмици.
На вашето внимание ви представя един околоочен крем на Авен, който мен лично първоначално ме накара да се замисля, дали да го ползвам, защото е предназначен за по-зряла кожа от моята., тоест за първи бръчки, които аз нямам и дори не съм предразположена в тази зона. Поне за сега. 
Обаче ми липсва хидратация в тази зона и от една година пробвам различни кремове предназначени за това, като ми прави впечатление, че мнозинството от тях е предназначено все за бръчки. Малко ми е трудно да ги избягвам и реших да се престраша. Честно казано никак не съжалих.
Avene YstheAL пристига в много удобна опаковка с помпичка. Изпомпва малко повече, отколкото ми трябва на мен, но натисна ли леко бутона вадя нужното количество, Текстурата на крема е гелообразна и бързо попива. Аз лични разнасям с потупващи движения на пръстите.

Харесва ми, че хидратира и то много добре за моите нужди, затова ползвам крема нощем, а сутрин го сменям с друг. Бих ви препоръчала да не нанасяте околоочния си крем след мицеларна вода, ако сте я ползвали за махане на очния грим. При мен поне комбинацията един върху друг води до парене и не само с  този крем :)
Освен това кремчето е предназначено и мимически бръчки около устните. Въпреки, че на мен ми се получават там доста , все още не е задълбочен проблема, за да мажа и тази зона :)

Количество: 15мл
Цена: 48,60лв
Можете да намерите: в аптеките

Добавям малък бонус към ревюто.. Крема доставящ защита в студеното време на марката, за който мнението ми е  смесено, защото ми харесва как се отразява на кожата ми. Осезаемо е по-гъстичък крем, но добре попива и не омазнява кожата ми през деня в студеното време, обаче има минерално масло в него, което не хич добре.

Същата съставка я има и в околоочния крем :(
*Продуктите са ми изпратени за проба от ПР. Мнението ми за тях е изцяло базирано единствено и само на опита ми с тях.

5 коментара

  1. Аз също имам YstheAl за очи и устни, но на моята опаковка пише, че съдържа Mineral Oil. Стана ми интересно дали са обновили формулата и дали са го премахнали от състава. Би ли проверила?

    ОтговорИзтриване
  2. На третата снимка съм снимала състава и ясно се вижда, че има минерално масло. Накрая последното ми изречение също подчертава това.

    ОтговорИзтриване
  3. Околоочния крем стана неизменна част и от моя режим. Както ти каза като не си спал особено през последните 48 часа имаш нужда от допълнителна грижа. Много и то все положителни мнения чета за тази грижа и ми е много интересно да я пробвам :)

    ОтговорИзтриване
  4. Здравей,
    Спомена,че сутринта използваш друг крем,би ли споделила какъв е той?И ако е възможно бих се зарадвала на Morning Routine winter edition :). Поздрави,Теодора

    ОтговорИзтриване
  5. Здравей,
    Крема, който ползвам сутрин е на Benefit и се казва It's potent :)

    Може би, ще направя скоро рутина, но на различна тематика.

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!