TAG : The Makeup Addict

Знам, че напоследък все по-често забравям за поканите на колежките блогърки и един вид им подминавам таговете, но не е умишлено. Благодарна съм за всяка покана и ще помоля да бъда извинена, че или закъснявам с отговорите си, или просто не правя тези тагове.
За този се реших да го направя благодарение на множеството покани за него :)) Мая, Кристин, Меги и  Ивана  благодаря ви специално момичета и ви пращам виртуални целувки ;)


Сега към въпросите:



1. Кой продукт продължаваш да купуваш, въпреки че имаш достатъчно за цял живот?

http://murfeishun.blogspot.com/2014/06/lipstick-tag.html


Хихи.. червила :)) По едно време добре си укротявах страстта и после срещнах Меги и тя ми напомни, че щом харесвам нещо не бива да се притеснявам, че го имам в големи количества ;) 

http://murfeishun.blogspot.com/2013/08/ysl-rouge-volupte-shine-in-fuchsia-in.html


Позволила съм си по едно на месец в случай, че съвсем не са ми необходими и напоследък съм доста добра и в изхабяването на голяма част от продуктите ми за устни :) За мен е важно да си използвам колекцията, колкото и да боли да се разделя с №19 на YSL.



2. Без кой продукт не можеш да живееш?
Това е възможно най-трудния въпрос, който може да ми се зададе. В момента хидратиращ крем :)

3. Любима козметична марка?
http://murfeishun.blogspot.com/2014/05/coffret-prodigieux-nuxe.html
От бялата козметика NUXE, от високия клас YSL, професионална MAC, дрогерийни Catrice и Rimmel :) Между втората и третата марка слагам Too Faced, защото не знам в коя категория спадат :дд

4. Колко е голяма колекцията ти от гримове?

http://murfeishun.blogspot.com/2014/04/200.html


Ако погледнем някои продукти, като сенки, червила и ружове.. Доста, но цялостно не е нещо, което не може да се изхаби за горе-долу две години. Не се стремя да притежавам тонове.

5. Как я съхраняваш?
Различно. Аз пак имам разместване :) Сега пластмасовия органайзер и палитрите са на бюрото ми. Нещата, които не нося този сезон и не са ми най-ползвани за момента държа в първото чекмедже на нощното си шкафче.

6. Колко продукта имаш в козметичната си чанта?

Имам три червила, един гланц и това е :) 

7. Ако можеше да разграбиш колекцията на някоя бюти блогърка, коя ще е тя?
FleurDeForce и Amelia Liana. Двете са ми най-любимите влогърки и тези, заради които съм си купила най-много неща. Амелия я следя от три години, когато още имаше само блог и тогава ме зариби по бурканчето на NUXE, UNE.. Неща, които в момента не показва в клиповете много, но аз си спомням, че ги обожаваше и си ги купувам заради препоръките и. Нали знаете, като харесвате някого и си купите нещо негово притежание се чувствате една идея по-близо до него. Поне при мен е така. Чакам тази влогърка да си покаже скоро колекцията. Вкусовете ни доста съвпадат, както с на Фльор. Нея я гледам, откакто открих ютуб и съм и гледала по няколко пъти всички клипове. Обожавам топ 10 сериите. Уважавам факта, че през годините не се възгордя и остана вярна на своя стил :) Бих и разграбила чекмеджето с фон дьо тени ;дд
Не бих им точно разграбила колекциите, защото не е в мой стил да се държа така, но бих продължила да слушам съветите им и купувала неща препоръчани от тях двете.

8. Колко време ти отнема грима сутрин и колко продукта използваш?

https://www.youtube.com/watch?v=6foyUS_VyiA

10 минути. Толкова пъти съм го правила, че мога и в объркана последователост да го направя даже за по-малко време. Продуктите са поне пет :)
Само, когато искам да експерементирам с нещо ново се задържам повече пред огледалото или преди да излизам.. и за клипове. Боже когато снимам имам чувството, че забравям всичко и се сковавам ужасно много. На всичко отгоре забравям кое как съм правила и продукти ;дд

9. Купувала ли си някога продукт, знаейки че никога няма да го използваш?
Не мисля. Просто прекалено много държа на това да уважавам своята колекция и тя да е във вид,, в който ще е използваема. Всичко ненужно и не харесано отлита при друг бързо. Обаче това са все неща,които първо начално съм мислела да нося и да ползвам. Винаги влизам в магазина с ясна идея какво искам и ми трябва, но винаги трябва излиза на преден план ;)

10. Набележи следващи жертви. 

Толкова много жертви бяха набелязани, че не остана за мен да каня :)) нека всеки, който не е направил тага да се чувства тагнат.

3 коментара

  1. FleurDeForce не бях срещала друг да я харесва ! Аз също я обожавам <3

    ОтговорИзтриване
  2. Обожавам обожавам я и съм се навила да и купя книгата :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Да кажа че и аз много харесвам Fleur. Много ми харесаха отговорите ти :) А на органайзера от Айко му се чудя още откакто го видях за първи път във видеото ти.

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!