What I Ate Wednesday

What I Ate Wednesday #9 (завръщането на рубриката)

четвъртък, септември 25, 2014 *murfeishun* 5 Comments

Възможно е да сте забравили тези ми постове, но се завръщам с тях пак. Доста от вас ми писаха, че им липсва да ви показвам какво е менюто ми всяка сряда и много се радвам да започна пак да я водя. Истината за нейното отсъствие е проста и леко е свързана с моята разсеяност. Често забравям през деня и дори понякога ми се случва да пропусна да свърша неща, които правя ежедневно.. Мисълта ми е, че станах доста разпиляна това лято в доста отношения. Да не ви обяснявам как храненето ми се измени. Не ме е срам по някакъв начин от менюто, което бих могла да ви покажа през пропуснатите среди, и държа рубриката да не влияе на избора ми, обаче просто забравях и ума ми бе другаде :) Стига съм се обяснявала и направо ви показвам менюто си от миналата сряда, защото тази забравих да снимам половината ден, а този материал така и не видя бял свят ;)
Закуска: Все още съм на мнение, че е добре закуската да е здравословна и не в големи количества. Придържам се към това си правило, кото в нея задължително присъства плод и нещо зърнено, което ще изпълни стомаха ми и в малки количества. Открила съм, че хапна ли повече на закуска или нещо тежко, по-бързо ми се доспива и ставам мързелива през деня.

О, да, кафето... знам, че понякога прекалявам, че оцветява зъбите ми и още негови минуси, но то е едно от малките ми не толкова опасни удоволствия  живота. Не го пия за събуждане. Просто обожавам вкуса му и то се е превърнало част от сутрешната ми рутина.

Втора закуска: В този ден не бях спала достатъчно и имах доста задачки за вършене. В такива моменти ми се приисква нещо сладко. Рядко ми идва желанието за него, но ето, че упях за първи път да опитам зърнената закуска със бели и кафяви топченца. Допадна ми :)

Обяд: Беше взето от онези място,където продават готвени ястия и се състоеше от гъби, картофи, пилешко месо и всичко това запечено с кашкавал плюс малко доматчета за разкош.

Вечеря: Не много здравословна, но бях навън и склоних да хапнем в Subway. Между другото беше ми се дояло от там и си останах доволна от сандвича с пилешко :)

Можете да погледнете

5 коментара:

 1. Aз много харесвам тази рубрика :)
  Дори от време на време се чудя дали и аз да не я започна :))) Ако се навия - отново ще се допитам до теб дали нямаш нищо против :) Смятам, че така е правилно <3

  ОтговорИзтриване
 2. За мен значи много това, че харесваш рубриката :)) Прави ме много щастлива и факта, че се допитваш до мен ;)) Разбира се, че може <33

  ОтговорИзтриване
 3. Ася Кожухаровапетък, септември 26, 2014

  az cherpq idei za menuto prez sedmicata :P

  ОтговорИзтриване
 4. Ще я подновявам и аз тази рубрика ( "подновявам" силно казано, защото съм пуснала един пост по темата досега ), главно защото искам да се понауча да готвя и така ще имам някаква мотивация да разнообразявам менюто си- обикновено приготвям 3-4 манджи и просто си ги редувам, а за 26- годишна жена това не е много хубаво ( почнах да звуча като майка си ). Така де, много хубав пост, вдъхнови ме!

  ОтговорИзтриване
 5. Хахах.. ами то и аз колко се завърнах. Имам нащракани снимки, но никакво време да напиша няколко реда към тях :) Радва се, че съм те вдъхновила, Иначе то и аз не съм винаги с разнообразно меню през седмицата, особено, като ми е забързан графика. Вкъщи също понякога въртим едни същи манджи ;)

  ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!