Revlon Lip Butter in Peach parfait [ревю]

Най-сетне да се наканя да седна и напиша ревюто за един фантастичен продукт, който за мое огромно съжаление не се внася в България. АкоRevlon имаха facebook страничка щях да ги ръчкам редовно да ги пуснат и по нашите дрогерии.
На вашето внимание днес ще ви представя един продукт отново взел доброто и от двата свята - пигмента на червило и благотворното действие на балсам. Става въпрос за все още често хвалените Lip butters на Revlon. Преди да съм получила запитвания в коментарите ще отбележа, че моя не е поръчван от сайт. Има го онлайн в сайтове доставящи до България, но са все с доста солени доставки. Все пак всеки си преценява, а аз, докато си мрънках, че тези бътърчета ги няма у нас, случайно ги мярнах в OLX.bg, където вярвате или не, понякога има истински и оригинални артикули, както и страшно мили продавачи.
Сега преминавам към продукта. Аз нямах удоволствието да избера сама цвета си и ако можех наистина нямаше да е той, но поради голямото си желание да се сдобия с продукта и любовта ми към експериментите, в ръцете ми попадана един доста неутрален прасковен цвят под името Peach parfait.
Опаковката ме спечели с първото отваряне. Изчистена, семпла, което е доста характерно за външния вид на много продукти на бранда. Тя е и много стабилна, Капачката добре щраква, когато прибирам продукта. Забелязах, че самата гилза също леко щраква като продукта е докрай развит или прибран. За това май не ме разбрахте, но така най-добре мога да го опиша. Обобщено опаковката е доста симпатична и здрава.
Цветовия избор е много богат. Имам предположения, че и не всички цветове имат толкова силно изразени блестящи частици, които май само отблизо, като ги гледам ме стряскат. На устните придават приятно сияние. Искам да ви уверя, че те не са толкова забележими. Иначе нямаше да харесам продукта и да го нося, защото аз не харесвам забележим едър шимър в червилата си.
Извън факта, че тези червила ги няма у нас, единствения минус, който откривам на продукта е колко бързо свършва и ми изглежда леко недостатъчен, като количество. Сами от снимките можете да видите до къде е моето червило след две седмици ползване макар и не всеки ден.
Намирам цвета за подходящия избор за всеки. Наричам го моето "my lips but better" червило, защото действително подобрява моя естествен цвят.
За малко да забравя да ви кажа, че продукта е обогатен с масла, което напълно оправдава наличието на думата "масло" в името. Наистина много хидратира устните и това го прави страшно комфортен и приятен за носене. Не усещам след изчезването му те да са жадни за допълнителна грижа, което го оправи отличник за студено време.

Стои на устните около два часа, а при ядене или пиене изчезва още по-бързо, което бих могла да го посоча, като минус, но не мога в предвид, че всичко останало му е наред. Точно това очаквах, като продукт от L'oreal Caresse червилата, а останах много разочарована.

При всички случаи, според мен, това е продукт оправдаващ похвалните думи, които се носят за него! :)

Цена: $6.49 
Количество: 3.7 гр.
Можете да намерите: главно а Американски сайтове, които доставят до нас

19 коментара

  1. Страшно приятен цвят! Много сладко ти стои :)
    С това че е по-икономичен мога от една страна да го сложа като плюс, защото ще свърши по-бързо и няма да се затрупвам с козметика :D

    ОтговорИзтриване
  2. Даа, точно така :D Обаче за другите не толкова затрупани, като мен с козметика би бил :))

    ОтговорИзтриване
  3. Много ме изкушават тези бътърчета всеки път когато минавам през дрогерията. Май ще се сдобивам скоро и аз с един такъв, колкото да си начеша крастата. Напомнят ми като текстура на любимите Yves Rocher Sheer And Shine Lipstick, които те май спряха от производство.

    ОтговорИзтриване
  4. Чудно ти стои, моето привършва :))) добре, че в началото на другия месец пътувам и ще се запася с някои в по-зимен цвят. Между другото Sorbet се превърна в моя най-голям фаворит :)

    ОтговорИзтриване
  5. Do it, do it :)) Аз, като досаден зарибител съм съгласна ;) Поне можеш да ги видиш.

    ОтговорИзтриване
  6. Ти ми увеличи желанието да ги притежавам ;)) Аз си харесах Lollipop :)) Наистина имат извинете невероятни есенни цветове. Късметлийка си с тези пътувания! ;)

    ОтговорИзтриване
  7. Мариетка, просто стечение на обстоятелствата :) екскурзия по случай 30-сет годишнината ми :) хахахах подарък от сестра ми до Рим. Ами Lollypop го видях наживо и много candy розовеещо ми дойде. Според мен Sorbet ще ти хареса повече - циклама с леко син подтон. Вълшебен цвят и покривност :) ако ги има в Рим ще ти купя едно, само да ги има :)

    ОтговорИзтриване
  8. Оки :) Слушам този, който знае най-добре :)) И благодаря предварително, ако ги има.. Много си мила, както винаги. После ще се разберем как да ми го пратиш, ако стане ;)

    ОтговорИзтриване
  9. Никакъв проблем, само да ги има. Тези дни ще му кача ревю, за да добиеш представа за цвета :) поздрави и целувки :)

    ОтговорИзтриване
  10. " продукта е обогатен с масла, което напълно опровергава наличието на думата "масло" в името" не разбирам тогава защо си написал, че "опровергава"?

    ОтговорИзтриване
  11. Защото има много продукти на пазара, които получават дадени имена, на практика накрая самия продукт не е нито едно от двете. В случая това червило си има маслените свойства и не си противоречи с думата "butter" включена в името.

    ОтговорИзтриване
  12. Ще чакам :)) Поздрави и целувки и на теб :)

    ОтговорИзтриване
  13. аха, обаче опровергава означава точно да "противоречи"

    ОтговорИзтриване
  14. Ох, благодаря.. Сега чак се замислих повече. Благодаря за поправката :)

    ОтговорИзтриване
  15. Страхотно звучи и ти стои!Искам ги и тук или ще се наложи пак поръчка от някъде :))

    ОтговорИзтриване
  16. Няма да е лошо да го направят най-накрая :)) Има ги в Beautyjoint, в случай, че се засилиш да поръчаш, обаче излизат солено :/

    ОтговорИзтриване
  17. За нищо :):) иначе ревюто е супер. Явно и аз ще трябва да си го купя понеже много харесвам такива хибриди между балсам и червило :)

    ОтговорИзтриване
  18. Really nice colors!

    Thank you for your lovely comment!


    Facebook / Instagram /Twitter / Chicisimo / Bloglovin


    - Hannah's Heels

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!