Miracle in a pot MAC Vanilla pigment

 Понякога малките чудеса пристигат в малък размер :) В случая това определение важи за моята отсипка от пигмента на MAC Vanilla. Пигмент, който от дълго време желая, но понеже не ми се искаше да си взимам пълно размерния продукт заради огромното количество вътре, се сдобих с отсипка, за да добия поне малка представа за уникалността на продукта.

Не знам от къде да започна, защото просто 'пигмента ми хареса', ще е меко казано. Имах едни първо начални големи очаквания, като той буквално си ги надмина. Сега разбирам защо гримовете на Стефи от Eat love makeup са толкова уникални или вече добре разпознавам хубавия хайлайт, който ползва тя :)

Доколкото ми е известно марката има и пресован вариант на цвета Vanilla, за който всички коментират, че не прилича толкова на самия пигмент. Всъщност на мен би ми се искало тези отзиви да бях малко по-различни, защото работата с прахообразни продукти е доста пипкава. Неудобство ми създава факта, че трябва едва ли не да треперя да не изръся цялата кутийка. Да не ви обяснявам отначало колко блестящ прах летеше около мен, докато добия опит :)

Е, цвета е доста интересно блестящо бяло, според мен, и на светлина свети прекрасно. При едното пилеене на продукта успях да си озаря целите ръце и беше доста красиво на слънце. Доста нежен пигмент. Нужно е малко количество приятно озари очния грим. Не съм сигурна, че при мен проработи, като просветляващ цвят за под веждата, но пък за във вътрешния край и в средата на окото е перфектен и никога не съм получавал със сенки такъв ефект

Пигмента е доста добре смлян и удачен за хайлайтър на лицето, ако се престрашите, аз още не съм :)

Оригиналния продукт е с:
Количество: 4, 5гр
Цена: около 40лв
Можете да намерите в: Магазина на марката в София

Отсипки можете да поръчате от този сайт http://www.thebodyneeds2.com/. Моята е от момиче от моя град и нямам опит със сайта :)

8 коментара

  1. Къде ги тези момичета, да си купя и аз :)) как я изнамери :) изглежда страхотно този пигмент. Всеки път въздишам по грима на Стефи. Единствено ме плаши количеството, няма свършване :))) и при слагане да не попадне някоя частица в окото :)

    ОтговорИзтриване
  2. OlX.bg отново :)) А, иначе аз доста внимавам и винаги си го ползвам с леко по-твърд косъм четка тип молив, за да не изтърве пигмента ;) Свиква се, но си заслужава. като гледам осипката ще си я ползвам дълго.

    ОтговорИзтриване
  3. Обожавам го този пигмент! За да не се разсипва навсякъде използвай мокра четка, така и цветът е много по-наситен и се нанася супер лесно. Аз моите пигменти си ги поръчвам именно от този сайт и нямам никакъв проблем, излизат много по-евтино, а и много често правят намаления.

    ОтговорИзтриване
  4. В този сайт има всичко, онзи ден гледах една много искана от мен палитра на Too Faced, обаче ме достраша да я поръчам, защото видях, че има подобно китайско менте и да не ми продадат ментето :))) то си е малко риск :)

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря, че сподели опит :) А, да попитам червила поръчвала ли си? Много се изкушавам да си поръчам няколко за проба.

    ОтговорИзтриване
  6. О, и аз много внимавам там, защото имах една лоша покупка от там и от тогава разпитвам, като луда продавачите за всичко. Там има и бронзанта на Too faced, ама първо е ползван, второ на самата снимка му се вижда годността, че е изтекла ;/ А, за палитрите там продават доста ментета.

    ОтговорИзтриване
  7. Много ме изкушаваш а и отдавна му се каня. Май ще направя най-накрая една поръчка от този сайт. :)

    ОтговорИзтриване
  8. Страхотен пигмент, все му точа лиги и все го забравям.Чудесно ти стои :)) Сега аз взема да следя olx съвсем ще фалирам :D

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!