TAG: Summer in my heart


 Появи се нов таг посветен на отминаващото лято и благодаря много на Iff''s за поканата :)) А, ето и моите отговори:

1.Кой е цветът, който най-често носиш лятото?
Отговорът на този въпрос няма да изненада голяма част от редовните ми читатели, защото съм обсебена от синьото и то най-вече, като цвят за лака на ръцете и краката ми. Преоткрих и цветната очна линия с помощта на кобалтово синия моли на IMPALA #15. Сега имам едни тъмно сини сенки в новата ми палитра от NYX и забелязах, че стават за добър акцент в края на клепача :)

2. Кой е любимият ти летен лак?
Последно време нося най-често ZOYA Robyn. Подарък ми е от София и макар че вярвам напълно на нейния вкус не очаквах, че месец след срещата ни аз няма да спирам да се лакирам с този цвят. Уникален е! Искам да вметна и че комбинацията му с основата на Mesauda и Seche Vite е бетон. Четири дена без поражения дори в периода, когато бях цяла седмица домакинята у дома и постоянно миех чинии, чистене, пране и т.н.


3. Кой е любимият ти аутфит лятото?

Изключително труден въпрос, защото се сещам по-скоро за две неща от летния ми гардероб, които наистина уважавам често и и се благодаря на себе си, че инвестирах в тях. На първо място ризата ми от ZARA. 
На второ място класирам едни къси панталонки, които съвсем спонтанно грабнах заедно с един потник, защото ми допадна casual комбинацията, която се получаваще с тях.  От доста време исках панталонки с висока талия и сега са добре обичани :)


4. Любим летен аксесоар?

Колието на ЗАРА, защото е много лятно. Мисля, че през останалото време едва ли бих го носила толкова много. 
Очилата ми на Blumarine. Без тях не излизам. Обожавам ги!
5. Какъв обикновено е гримът ти лятото?
В началото кожата ми доста се затормози, защото съм от хората с големи пори, които имат навика да поглъщат целия ми грим в горещото време. След редовнотo ми пosещение при козметичката се въоръжих с доста помощни продукти от бялата козметика, но и спрях да нося грим през деня. Усещам кожата си по-отпочинала и си правя почти no make up face :)
Излизам ли, слагам онзи тъмно син молив и любимите ми гримове за лято 2014 :)
От ляво на дясно: ежедневния ми лек грим и грима, който си правя обикновено със синия молив и лилавото червило ;)


6. Кой е любимият ти тренд това лято?

Нужно ми бе да отворя чичко Google, за да разбера какви са били трендовете това лято. Напълно усетих колко съм се отнесла на друга вълна и вече не следя модата, както преди. Без отклонeния. Аз обичам прозрачни материи, но не по онзи начин, по който сложиш ли такъв тип дреха всичко ти се вижда. Има си начина да се носят и класно и изглеждат добре без да показват всичко.
7. Любима лятна прическа?
Ако ме питатае обожавам да си нося косата пусната. Моята приятелка Жаклин много ме харесва вързана на една страна, затова прилагам тази снимка за отговор ;)



8. Какво най-много обичаш в лятото?

Че мога да съм активна. Лятото е сезона, през който най-често излизам. Чувствам се и по-енергична за разлика от през зимата.
9. Как прекарваш лятото?
През деня се стремя да съм някъде на студено, където мога да понеса времето. Вечерта излизам с приятели. За моя и ваша изненада макар да живея на 15 минути от морето съм успяла само веднъж това лято да посетя плажа  ;д
10. Какво те разхлажда лятото?
Какво наистина, ама наистина ме разхлажда.. Студена чаша вода. Обичам лимонадите и цитронадите, но те са ми глезотия, която ме обезводнява и не се чувствам после напълно освежена, ами обратното дехидратирана. Обаче пак си ги обичам :)
11. Любима песен през това лято?
Няма как да минем без Цветелина Янева. Слушам всякаква музика, а това лято съм доста повлияна от случайната си среща  с нея и я поздравявам за земното държание на участието плюс за новия доста добре направен клип :)


Следва песен, която не спирам да си пускам. До някъде ми е и близка с припева ;)



На последно място класирам едно парче, което за първи път чух в дискотека на Златните. Абсолютно всички чужденци я знаеха, а компанията ми и аз се чудехме коя е тази песен. Сега вече знаем и я слушам доста често :D

12. Любим филм това лято?

Не мога да отговоря на този въпрос, колкото и да премислям поради простата причина, че не повтарям често филми и гледам много.


13. Какъв парфюм, спрей за тяло или тоалетна вода обичаш да носиш лятото?




14. Какво незабравимо се случи за теб това лято?

Като цяло много неща, защото си позволих наистина да се отдам на живот последния месец и да си почина подобаващо преди да стана студентка.
Пак ще ви надуя главата с пътуването ми до София. Мноого исках да отида, стана спонтанно, сама почти се оправях в града за ден и всичко платих с моя пари без да обвързвам с разходи нашите. Цялото преживяване ме научи на много неща :)


15. Коя е любимата ти снимка от това лято?




4 коментара

  1. Йеее много е сладка снимката с кучето ти :))) Радвам се, че направи тага ^^

    ОтговорИзтриване
  2. Много хубав таг,може да го направя и аз :)

    ОтговорИзтриване
  3. Ще се радвам, ако го направиш.. Считай се тагната отбор мен. Вече спрях да посочвам хора, за да няма убидени ;))

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря отново за тагването ;)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!