Топ 5 любими ружове с Меги // Top 5 blushes with 'Meggie and her eternal makeup love'


Какъв хубав ден :) Не, не визирам факта, че не е дъждовно и времето напълно предразполага за пълен релакс, а се вълнувам да ви покажа първата си съвместна публикация в моя блог с Меги. Ние вече споделихме нашите топ пет летни червила в нейния блог. Освен червила и двете не крием, че постепенно се запалихме по ружовете и ще ви представим най-любимите си пет ;)
Първо ще дам думата на моята гостенка:

Здравейте! За мен е чест и удоволствие да съм гост в блога на прекрасната Мариета. Не пропускам нито един неин пост и съм повече от щастлива да споделим този за 5-те ни любими ружа.
Ето ги и моите, дано ви харесат!

1. M.A.C Rosy Outlook



 Честно казано в началото ми се стори твърде непигментиран, но в последствие се оказа че съвсем не е така и че това е перфектния руж за мен. Имам светла кожа и този светло бебешко розов руж е най-прекрасния, който имам в колекцията си.

Стои невероятно нежно и изискано. Обожавам го!

2. Bourjois Cream Blush 01 Nude Velvet



Това е един от малкото крем ружове, които харесвам. Може би защото формулата му е хем кремообразна, хем прахообразна щом се нанесе на лицето. Отново много нежен и светъл прасковено розов цвят, който ползвам абсолютно винаги, когато искам да изглеждам свежа и отпочинала. Има много естествен завършек.

3. Avon Ideal Luminous Blush in Peach



За мен този руж е розов, а не прасковен. Има едва доловими перлени частици в него. Аз съм почитател предимно на матовите ружове, но и този има своя чар. Една идея по-пигментиран и наситен е от предните два и си личи повече. Така че когато искам нещо по-забележимо, посягам към него.

4. Essence Blush up! 10 Heat Wave



Това е летния ми руж. Много е интересен, защото съчетава в себе си няколко цвята. Но на мен най-любим ми е оранжевия и го използвам винаги щом съм с грим в прасковената гама. Не съм предполагала дори колко много ще ми хареса да използвам оранжев руж. Супер свеж е и идеален за горещите летни дни.


5. Maybelline Colorama Blush 501




Този пък е есенно/зимния ми руж, защото е в по-тъмен и убит цвят. Съчетан с тъмно червило е направо убиец. В началото бях много предубедена заради цвета, но вярвате или не, стои много естествено, наистина все едно си бил навън в студа, влязъл си в топла стая, и една руменина се е появила на бузите. Много ми е любим, нямам търпение вече да идва есента...

Сега се включвам и аз с моите топ пет :) :

1.Le blush creme de Chanel 65 Affinite

Знаете, че не бях доволна от съотношението цена и качество на кремообразния руж на Шанел и все пак цвета спокойно може да препокрие всичките му минуси и е главния виновник толкова да си го обичам. Е, да и красивата класическа опаковка.. също помага ;) 
Изненадана съм колко често го нося в предвид, че не е най-ежедневно изглеждащия цвят. Все още не съм  се наканила да го съчетая с червено червило, за да съм сигурна, че цвета се съчетава добре със всичко.

2. Catrice Deffining blush in 020

 Пролетния ми любимец и не само. На скоро някъде го обсъждах и казах следното: "Може да е много пигментиран, но всъщност докато не поръчах ружовете на TheBalm, не познавах наистина силно пигментиран руж, с който може да заприличаш на клоун. Тези на Catrice имат някакъв баланс във себе си ;)" И все още държа на това си мнение. Ако ме питате ви ги препоръчвам с двете си ръце и двата крака ;ддд Цвета е пак в розовата гама и леко коралов.

3. The Balm Instain Swiss Dot

 Голямата ирония да си поръчаш голям руж, да ти подарят мини и ти да заобичаш минито повече.. Да, ето го виновника ;) Не знаех, че оранжевите тонове ружове ми пасват добре, а за лятото са amazing, докато не пробвах този. Даже в София го преоткрих. Трябваше багажа ми да е доста компактен и се прежалих да взема новия си тогава страшно изглеждащ руж ;д
Страхотно затопля лицето, а това, че е мини, ме спасява да не се гримирам, като клоун. Самия рефил е мъничък и не цялата четка успява да достигне пигмента. Един от най-издръжливите ми ружове.. даже най ;).

4. UNE Breezy cheeks 

 Най-много обичам кремообразни ружове. Лесни за подновяване са и стоят винаги супер естествено. Този придава и повече сочност на бузките. Определено някой притежател на суха кожа би му се зарадвал много на формулата. А, да.. също така е био ;) Цвета е доста 'умрял', но чудесен за мрачните студени дни и изглежда доста розов на мен. 


5. YSL #9 Baby doll

Съжалявам най-много, че а) този руж е лимитиран, б) не е по джоба на всеки, с) ще трябва да му търся двойник, а с първия ми опит на успях и д) че толкова много го обичам. Сериозно, това е най-доброто попадение, като избор за момичета с много бели кожи, като мен. Внася свежест и естествен блясък на лицето. Същевременно изглежда доста ярко и сигнално в опаковката. Тайната на красотата му е в цвета, а формулата е  е като крем/мус.



Това беше от нас за днес :) Ще се радвам в  коментарите да ми споделите вашите любими ружове и защо си ги обичате :)



8 коментара

  1. Опаковките на the balm са страхотни , привлякоха ми погледа веднага! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Доста готин стил са подбрали за целия си арсенал :)

    ОтговорИзтриване
  3. Това е раят за мен.Луда съм по ружове,а тези,които представяте са страхотни!Потекоха ми лигите!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотни предложения, аз съм сред почитателите на ружа и имам не малко такива, даде ми идеи обаче за някои нови покупки, надявам се скоро :)

    ОтговорИзтриване
  5. Хихи.. Радвам се, че сме те зарадвали подобаващо ;)

    ОтговорИзтриване
  6. Определено има добри идеи за пазар сред нашите топ пет. Все още си спомням немалката ти колекция от ружове на MAC ;)

    ОтговорИзтриване
  7. Е, как е възможно всеки един цвят да ми хареса? Всички са страхотни, а аз дори не съм чак такъв луд фен на ружовете :)

    ОтговорИзтриване
  8. Нали сме добри зарибители по отделно с Меги. Заедно правим лоша комбинация ;дд

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!