NYX Taupe [ревю]

От началото на лятото си бях наумила, че ще си намеря перфектният продукт за контуриране. Може би, погрешно се бях насочила да разглеждам бронзиращи пудри и преди NYX Taupe познавах само тях, като средство за придаване на дълбочина на чертите. Наистина, бронзиращите пудри са вариант за така нареченото контуриране, но не бива да забравяме, че главното им приложение е да затоплят лицето и придадат лек загар.

Съвсем на скоро ружа Taupe бе пуснат и в България и доколкото ми е известно за момента е възможно да се поръчва от българският сайт на NYX, ако е в наличност, а в магазините "Златна рибка" ще бъде пуснат по-късно.
Продукта пристига в една доста добре защитена от предварително отваряне опаковка, а на мен все още ми е малко трудно да си отварям и капачето, защото то се затваря доста здраво. Вероятно след още ползвания ще се отпусне.
Странното при  NYX Taupe е, че той е цвят част от ружовете на марката. Цвета е стряскащо тъмно кафяво, дори доста убито бих добавила и силно се надявах да получа продукт с добра консистенция за работа. А, за нея съм съгласна, че е със средна пигментация, както съм чела и по други места. Финиша е матов, а трайността е много голяма. При мен е видим цял ден, като към края избледнява леко.
Лично аз процедирам по следния начин и от първото ползване на продукта не съм променяла "стратегията", единствено вида четка. Заравям четката (обикновено тази за руж или multi task на Ral techniques) в продукта и нанасям директно на лицето, като старателно преливам контура.
Всичко става много бързо и съм убедена, че дори начинаещ ще успее с продукта.
Сянката се получава доста естествено и не седи изкуствено, а по-късно "комплектована" с руж и малко бронзираща пудра, която добавям за леко затопляне, идеално допълва останалите продукти.
До сега на всяка една снимка, независимо позицията на лицето ми, съм забелязвала контура направен с Taupe. Отбелязвам го в добрия смисъл, защото преди с бронзиращите пудри слабо си е личало скулптурирането на лицето ми от всеки ъгъл. Единствено не ми допада да го ползвам за цялото лице, като изключим скулите и носа. Просто прави убита сянка и например, в зоната на челото не ми харесва резултата.

Като цяло съм напълно доволна и се радвам много на тази малка кутийка. Не съм забелязала квадратно-триъгълния принт да се е изтрил и заличил от редовното ползване. Определено продукт, който препоръчвам на хората решили се да подчертаят скулите си и останалите вдлъбнатини по лицето, защото продукта е напълно удачен за това. В никакъв случай не бива да се бърка с бронзиращите продукти.

Количество: 4гр
Можете да намерите в: сайта на българските представители, както и в чуждестранни онлайн магазини
Цена: 17.95 лв (тук в България)

21 коментара

  1. Звучи страхотно, все повече се запалвам по идеята да си купя и аз подобен продукт :))

    ОтговорИзтриване
  2. Взимай го, ако искаш хубав контур ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Да ти кажа, колебая се. Краят на юли пътувам към Лондон и се чудя дали да не си купя толкова хвалената от всичко UK блогъри, бронзираща пудра на The Body Shop онази с пчелните кутийки :) цена около 12-13 паунда.

    ОтговорИзтриване
  4. Аз я видях на живо. Много мазна .. в добрия смисъл, разбира се. Страхотна е, като усещане. Аз съм си я поръчала вече на сестра ми да ми я донесе. Цвета е абсолютно същия, като бронзанта на Too faced white chocolate. За цвета 02 става въпрос :)

    ОтговорИзтриване
  5. На един език говорим :) дали ще е подходяща за контуриране :) не съм много на ти и все още не мога да преценя към кой продукт да се насоча и към каква текстура. Сега включи и Too Faced, съвсем да се чудя :)

    ОтговорИзтриване
  6. Мисля, че ще е подходящ. Иначе този на Too Faced е по -пудрен и приятелката ми повече си ползва този на The Body Shop :)
    Все пак да съм напълно откровена NYX Taupe си е истински контур кафяв и със сигурност за бели момичета с розов подтон е правилния продукт. Другите два изброени по-горе са по-бронзови и е възможно друг ефект да получа ;) Аз пък зазяпах Benefit Hoola. Нищо не харесвам тяхно, ама в Сефора София така ми хареса :D

    ОтговорИзтриване
  7. И аз го харесвах в началото, но после цвета ми се видя някак "мръсен" на лицето.. Трябва пак да го пробвам, но може би е просто твърде сив за мен:)

    ОтговорИзтриване
  8. Възможно е :) Със сигурност не ебаси добре да седи напластява много ;)

    ОтговорИзтриване
  9. Мда :) Изброихме вече всички известни и хвалени. Зависи и от кожата, а и аз гледах Hoola. На изкуствена светлина :)

    ОтговорИзтриване
  10. Направо следващият път да ме взимате с вас на покупки :))) гледай какви красоти пазаруваш. Обеците на Зара са страхотни, много им се чудех :))

    ОтговорИзтриване
  11. Оки 😊 записвам си, а обеците аз си ги взех много набързо. Трябваше ми нещо за дискотеката след бала и много набързо си го купих. Красиви са и не съжалявам. Само дето трябва да се носят самостоятелно :)

    ОтговорИзтриване
  12. Все още си спомням твоето ревю ;)

    ОтговорИзтриване
  13. Зарибих един куп хора с него :-)

    ОтговорИзтриване
  14. Страхотен продукт наистина и цялостният ти грим е разкош <3

    ОтговорИзтриване
  15. кой е цветът на пудрата,която имаш ?

    ОтговорИзтриване
  16. Самото ревю е озаглавено с името и, снимки има и дори името е споменато.. Taupe се казва.

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!