Купих отново.. #2

Купувайки продукт за втори път за мен означава, че съм станала един вид доста зависима от него и добрата ни връзка се затвърждава :) Вярвате или не, понякога така чувствам някои продукти и свършат ли... започвам да си мисля, че нищо не е, като тях и как, ако си ги имах сега живота ми  щеше да е, едва ли не, наред ;дд
Във втората част на тази рубрика попаднаха за снимка действително продукти купени повече от един път, без които не мога да живея и сега за всеки поотделно ще напиша "Защо?":

Nuxe Huile Prodigieuse Multi Purpose dry oil
Започвам с продукта на Nuxe неслучайно, защото съм голям фен на марката и можех да добавя в тази публикация още поне три техни продукта, които съм си купила отново и са в моето бюти чекмедже :) Дори ще ви попитам, дали бихте се радвали да направя отделен пост с любимите ми продукти на бранда?
Сега за маслото. То е мултифункционално и съдържа шест масла, кое от кое по-благотворни за кожата и косата. Мога да се похваля, че съм го ползвала за косата, като последна стъпка от грижата и след баня, за лицето - като нощна маска през зимата, за цялото тяло- в ролята на средство, което да омекоти грубите участъци и не само и не на последно място за устните- да, понякога с маслата въображението ми стига и до там, но не е хич грешно, защото все пак това са си масла :)
Преди съм го имала във варианта без помпичка и сега му се радвам още повече. По-лесно ми е да го ползвам така за цялото тяло и през лятото, когато съм си у дома през и си правя по-релаксиращ деня, като се намажа с него след душ.
Нямам забележки.. Все същия страхотен продукт и ухае добре.

Catrce Mattyfuing Oil control papers
Тези листчета получават доста различни отзиви. Аз съм от доволните и в моята чанта е опаковка номер три. Напълно съм взела под внимание, че а) нямат пудра (не го обичам този продукт, ако не ви е известно) и б) отнемат заедно с излишния себум и част от грима ми. Въпреки това, аз ги обожавам заради удобната компактна опаковка, където листчетата са добре разделени и никога не успявам да взема повече от едно, и най-важното вържат си работата и не дразнят кожата ми или да я карат да се омазнява по-бързо. Цената им също ме задоволява и бройката. Петдесетте листчета всъщност не свършват толкова бързо, колкото винаги очаквам и последно, удачни са за моментите, когато не носите грим.

Seche Vite Top coat
Не мога да ви опиша до каква степен харесвам този топ лак. Откакто го имам е "must" за мен и не ме интересува, че леко отдръпва и потъмнява лака. Да, установих ги тези два факта към края на опаковка номер едно. Също така този топ лак се сгъстява стигне ли половина, но за този му минус намерих лек.. разредителя на Perfect. После си е, както преди и мога да го използвам до край. Цената му не е ниска, обаче го ползвам поне два пъти седмично и за мен е оправдана, още повече, че винаги ми е гарантирано с него бързото изсушаване на лака.

Лакочистител на Lilly с масла
Тук вече съм изгубила бройките на тези зелени шишенца. От миналото лято не ползвам друг лакочистител. Този е много щадящ към ноктите, въпреки наличието на ацетон. На супер достъпна цена е и се продава и в мини размери чудесни за първа проба или за пътувания. Често му отлепям етикета, което е мой минус и се вижда на снимката :/

Essie Fiji
Нека го обявя.. Това е първият ми лак, който купувам отново. Това е цветът, който ми позволява и аз да съм малко нюд в маникюра понякога. Той е доста светъл розов цвят. Учудващо на моята кожа стои добре и за мен е идеален през цялата година. Той е от лаковете на Еси, които имат нужда от напластяване и затова така бързо го приключих, но много ми липсваше и си го набавих набързо ;)

Това е от втората част на закупените отново продукти. Ще се радвам да споделите вашите най-често купувани продукти или мнение за някои от по-горе изброените, както и чете ли ви се за NUXE :))



13 коментара

  1. Все още не мога да преценя дали харесвам или не листчетата на Катрис. Не мисля, че съм преполовила опаковката от тях, но със сигурност ще опитам и друга марка за сравнение. Аз поне няма да имам нищо против ако има малко пудра по тях ;) Лакочистителя на Лили е must за мен. Дълго време се чудех какво му е толкова специалното, но накрая разбрах. На мен би ми било интересно да прочета повече за олиото и други продукти на марката :)

    ОтговорИзтриване
  2. Изкушаваш ме с маслото на Nuxe...ще взема да се замисля да го пробвам вече. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесно! Защото наистина ще си доволна.. Сигурна съм ;)

    ОтговорИзтриване
  4. Аз в момента дори имам една новичка пудра неотворена... Повярвай доста съмнение се впечатлила, за да я купя и се надявам да ми хареса, като я отворя. Пък листчета с пудра.. Можете да опиташ тези на INGLOT и опаковката им е добра :)) Малко са скъпички обаче. Ще обмисля сериозно поста, ама наистина. Много обичам Nuxe :))

    ОтговорИзтриване
  5. Тези листчета на Катрис поне на мен ми отнемат много цвят от лицето, което не ми харесва, за разлика от супер сладката им и стабилна опаковка. И аз съм фен на листчетата с пудра, но за съжаление повечето, които се предлагат са без. Аз лично предпочитам антибактериалните листчета от Дъглас, които също са без пудра, но са от друг тип хартия, който по никакъв начин не поврежда грима. :)

    ОтговорИзтриване
  6. Мариетка,аз както се досещаш ще коментирам бижуто,което съчетава леко бохо щрих с ориенталски мотиви!Страхотно е!!!Иии,на мен ми се чете за NUXE!

    ОтговорИзтриване
  7. Много добра идея за нова покупка! Бла

    ОтговорИзтриване
  8. Хихи.. от ZARA е, и ми е подарък. Доста нестандартно за мен, но ще се го покажа скоро и в outfit. Благодаря :)) Ще се пише тази публикация просто няма какво друго да стане ;)

    ОтговорИзтриване
  9. Ихааааа,
    Успяла си да изхабиш цял лак- браво!

    ОтговорИзтриване
  10. Втория ми изхабен. Свършвала съм и OPI Mermaid's tears, но при наличието на много мента в колекцията ми, едва ли ще го повторя ;)) Благодаря! Чакам и ти да се похвалиш с такива постижения, макар че знам имаш много лакове ;)

    ОтговорИзтриване
  11. И аз предполагам ще го купя пак този лак, любов е <3

    ОтговорИзтриване
  12. Отнсно Nuxe , аз също съм голям фен на марката и бих се радвала
    да направиш отделен пост с продукти на бранда, защото много добре представяш нещата за които пишеш.

    ОтговорИзтриване
  13. Май всички ще чакаме ревю за продуктите на Nuxe :) Олиото е страхотно и аз го използвам за устните понякога и околоочния контур и за момента нямам никакви оплаквания :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!