Rimmel Summer 2014 DUO


Напоследък Rimmel London пуснаха доста зашеметяващи продукти. Днес ще ви представя лак и червило, които доста си пасват и са свежа комбинация за лятото, както направих и миналата година. Ето тук стария пост :) Разликата този път с миналогодишната публикация е не само цвета, а главно, че двата продукта са от една марка.


Ще започна с червилото, което е червено със силно изявен оранжев подтон и има забавното име In Love with Ginger. Търсех в него оранжевото червило, което ще ми отива на чертите и действително се сработихме много добре. Формулата на Moisture Renew червилата е доста хидратираща и е лесно би допаднала на всеки. In Love with Ginger е едно от новите попълнения в линията. Супер приятно за нанасяне и носене, но моя съвет е да грабнете нещо по-неутрално от тази серия червила, защото за мен специално е доста досадно да го подновявам често понеже е доста ярък и забележим цвят.  Добре е червеното ви червило или този тип силни цветове да стои за дълго на място :) Освежавам цвета някъде след два часа, защото тогава виждам, че е избледняло, а с лед ядене съвсем го няма.
На тези от вас със светли очи силно препоръчвам цвета. Оранжевото червено е винаги добро решение за вас :)

Преминавам към лака, който също е получил запомнящо се име - Hip Hop. Salon Pro серията на марката е фантастична  и доста добре си съперничи с други мои любими марки, който са в пъти по-скъпи. Четката е плоска и нанасянето става бързо. Цвета покрива добре само на един пласт, а после лака има добър бляскав завършек. Изсъхва сравнително бързо и е един от трайните лакове на моите нокти :)



Коя е вашата свежа комбинация този сезон? Ще се радвам да споделите в коментарите :)

11 коментара

  1. Пробвах As you want Victoria преди 2 дни и ми издържа 5 часа, а този цвят е дооста пигментиран. :) Единствено не ми хареса това, че накрая беше излезнал извън контура. Обаче като текстура и усещане много ми хареса, чудя се трябва ли ми??

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Според мен много ще ти ходи :)) При мен някак устните ми изпиват самото червило и избледнява. Може да е заради цвета.

      Изтриване
    2. Напълно възможно. Имам по няколко цвята от една серия червила и определени от тях са по-нетрайни. :D Снимах се с Викторията, но не смея да пусна пост за едно носене, че няма да е обиктивно.

      Изтриване
    3. Забравих да кажа - наистина си улучила цвета, много добре ти стои. Мисля, че може да експериментираш и с класическо червено. Сигурно си пробвала или показвала, но с Меги постоянно пускате постове за червила и нямам спомен в момента. :)
      На кутрето ти какво му се е случило? :(

      Изтриване
    4. Хихи и аз си правя снимки понякога,като ми е чисто нов продукта, но после чакам да набера обективно мнение.
      Да, имам червени, но е нужно и да обновя с нови :) Обичам на Mac Ruby woo, но ми трябва добър балсам под него ;) Отдавна съм го показвала. Нещо последната година позабравих червените червила. А, Меги ми е постоянен зарибител <3
      Кутрето ми пострада, като бях на три. Притиснах го неволно в една врата и нокътя падна, но фаталното бе, че бяхме на село и нямаше адекватна лекарска грижа :( Свикнала съм с него и не ми пречи. Понякога събужда въпроси у хората. Мога да си направя операция. За сега обаче не желая :)

      Изтриване
    5. Важното е да не ти създава неудобство. :)
      Ох, пак отварям и гледам твоето червило... това на Римел Джиджъра... ох, много е хубаво и то. Ще ме вкараш в грях. ;0

      Изтриване
    6. Хихи.. за хубавите продукти не се смята за грях :ДД

      Изтриване
  2. Ох, влюбена съм в това червило - формулата и цвета. От няколко дни не съм спряла да го нося. Понякога очертавам устните си с молив в телесен цвят, за да спра червилото от евентуално разтичане. Обожавам го :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не нося моливи, но бих опитала. Имам си достатъчно червила и ако мога да изхабя до край бих си го повтаряла, но желая да съм откровена в мнението си.
      Напоследък и аз го нося много. Жалко, че почнаха тези дъждове. Развалят ми настроението за ярки червила :((

      Изтриване
  3. Цветът е убиец!
    И ти седи жестоко!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Особено през лятото стои доста свежо и закачливо :) Нещо, като червеното за този сезон ;) Благодаря!

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!