Нови продукти от Revlon

 Ще започна поста с едни кратки размишления напоследък. Не мога да разбера, защо цените на Revlon и L'oreal са толкова надути. С високата си надценка за мен претендират и за по-добри продукти. Вярно, имат хубави неща, но в повечето случаи оставам разочарована имайки предвид колко съм платила и то май в случаят за името. Непонятно ми е как понякога цените им се конкурират и с на някои професионални марки от рода на MAC и INGLOT.


Не планирах да опитам лаковете, които приличат на мини парфюмчета и имат ароматизираща формула. Не знам дали поради тази причина ентусиазмът ми за тях бе слаб, или самия продукт наистина не е нещо върховно. Цветовия избор не съдържа някакви супер нетрадиционни и интересни цветове, а точно обратното. Избрах да си купя Ginger melon, защото в магазина на изкуствената светлина ми се стори доста прасковен и по-светъл от цвета, който действително се оказа, че е. В никакъв случай не е лош цвят, дори е точно в духа на летния сезон, но имам подобни и не ми харесват ноктите ми с него. Ако се огледам в асортимента на Flormar, OPI, Essie или която и да е марка за лакове бих си намерила същия цвят.
Не ме съдете :) Не съм спец в лакирането, но имах голямото желание да покажа цвета на нокти :)


Формулата, която наистина предлага траен аромат въпреки нанесения топ лак отгоре, ми допада, като изключим няколко факта. Миризмата на този цвят не мога да я понасям. Асоциирам с един лакочистител на essence, май отново със същия мирис, и ме дразни, колко е натрапчива. Надявах се с топ лака да се приключи миризливия ефект, обаче дори и след взет душ, ноктите ми  си миришеха. Маникюра ми издържа три дена с този лак, като е от онези, които се разстилат на много тънки слоеве и после се белят на люспи. Не знам дали ме разбрахте, но и друг път съм попадала на такива формули. За пълна покривност нанесох два слоя. Може да се добави и трети, който не би утежнил плочката. Четката е нормална, а шишенцето е много симпатично, но уви този лак няма да го задържа само заради визията му. Имам и други продукти изглеждащи красиво визуално, които си вършат работата перфектно и  нося с удоволствие. За мен този лак е някаква лигава приумица. Не съм фен, така да се каже :д At all :)

Новите матови чъби стикове също не ме поразиха. Всъщност доста ми допадат цветовете, а у нас разбира се са пропуснали да внесат два от тях. Не отричам, че при този продукт мненията може да варират от цвят до цвят. Моят не гo намирам за траен и всички хвалби на предхождащите балсами на Revlon за трайност, не мога да ги усетя. Факт е, че червилото е много удобно за дамите със сухи устни, защото не е от онези агресивно изсушаващи матови червила. Все пак леко се усеща такъв ефект, но едва осезаемо. Да се върнем на трайността отново, защото за мен тя е решаваща при червилата. За мен трайно червило е онова, което стои някъде пет часа на устните. Това избледнява до два на моите устни независимо дали ям или не. После има някакъв слаб отпечатък, но не задоволителен. При мен оставя и черта в края на устните, следователно не изчезва равномерно, а доста парцаливо. Иначе е доста свеж цвят, който ми отива и сигурно само заради това, ще го скъсам от носене :) Странно, но обмислям покупката и на цвета Audocios, защото наистина много ми харесва, но едвам се сдържам заради трайността. Този Msatte balm е икономичен продукт, защото още не съм изтъпила върха, а доста го нося. Има ментов вкус, който ми е малко странен при матово червило :) С доста смесени чувства съм. Нелош продукт, но трайността не ми допада. Тук можете да видите как ми стои.

Това представяне е доста отеква разочарования ми тон, но се постарах искрено да споделя вижданията си свързани с опита ми от двата продукта.

А, вие какво  мислите за новите продукти на Ревлон??

П.П.: За белите момичета имам добра новина. Вече се внася най-светлия нюанс на Revlon Colorstay в нашите магазини. Благодаря, Марина, че сподели с мен ;)

11 коментара

  1. Офф лака е страхотен,само аз се набутах с зеленият с сини блясъци вътре,много е интересен,но не ми харесва на моите нокти.

    ОтговорИзтриване
  2. Права си за надутите цени, но не само в България е така :)

    ОтговорИзтриване
  3. И аз имам лак от серията, но друг цвят и не съм фен нито на консистенцията, нито на трайността (примен издържа 1 ден). Жалко за хубавата опаковка :(

    ОтговорИзтриване
  4. Да, наистина жалко. Моя вече го подарих :)

    ОтговорИзтриване
  5. Ау,май лакът ще бъде добавен в колекцията ми скоро !!!!Страхотни снимки!!!:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако го харесваш, не го изпускай :) Благодаря!

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!