Lavera

Lavera измивен гел за всеки тип кожа

петък, юни 20, 2014 *murfeishun* 2 Comments

Обичам разнообразието, но съм и доста вярна на продуктите, които харесвам. Точно заради тръпката да опитам нещо ново за мен си избрах този гел на Lavera, който не ми е най-най-любимия гел, добър е, впечатли ме с нещо, но вероятно бих пропуснала да го купя отново.

Всъщност причината, която ме подтикна да го избера бе, че гела е с лимонов балсам и слез, а след почти месец ползване съм твърдо убедена, че мирише на лимонова есенция.. нищо общо със вежата миризма, която си представях. Тубичката е стандартна. Капачката бе запечатана с найлон и бях сигурна че никой не го е отварял преди това, за да души :)


Доста воден е този гел. Консистенцията му лекичка  и лесно се излива голямо количество, така че имайте го в предвид. Пени се много добре. Честно казано съм доволна от измивните му свойства. Кожата скърца от чистота след него, но и леко опъва. Аз съм с комбинирана кожа и в някои дни не ми пречи това опъване, но в други да. И миризмата ме дразни, както писах по-нагоре не бе очакваната и ме разочарова. 
Като цяло ще си го доизползвам до край, защото не е лош продукт. Само леко разочароващ.

Тъкмо започнах да го следя колко ми остава до края и една вечер нещо ме домързя да си занеса шампоана за четките до банята и грабнах гела съвсем на шега и от мързел, за да сапунисам четка и да видя дали че я измие. Изумлението ми бе още по-голямо щом изплакнах, защото всичката мръсотия от четката ми за фдт я нямаше. Успешно изми и гъбичката ми за лице на real Techniques, която иначе с е мие супер трудно. Ето, че направо си намерих още един начин да се отърва бързо от него :дд

Цена: 12, 30 лв
Количество: 125мл
Можете да намерите в: Повечето био магазини в България и дрогерии ЛилиМожете да погледнете

2 коментара:

  1. Няма да го пробвам този тогава,но този за мазна кожа на мен много ми хареса имам ревю за него в тубата :)

    ОтговорИзтриване
  2. Между другото го гледал в Лили и се чудех дали да си го взема. Мерси за ревюто и аз ще се въздържа за момента :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!