Golden Rose Velvet Matte #11 [ревю]

 В началото, когато бе реализирана тази колекция от матови червила на Golden Rose , нямах никакъв интерес към нея. Малко ми трябва, когато харесам червило върху някого, да се запътя бързо към дрогерийния магазин, за да си взема и аз същото. Вдъхновението дойде от Меги, но всъщност не бе цвета, който избрах аз накрая. За моя изненада цветовата гама наистина ме грабна. Явно само на снимки ми изглеждат, като скучни цветове.
Спомням си, че преди години си търсех точно такъв цвят.. да не е точно червено, да има леко розова нотка и да е ярко. Постоянно търся нещо и едва след известно време го намирам. Само аз ли съм така? :)

Определено опаковката на това червило за мен прави директна препратка към друга матова серия червила на друга марка. Впечатлена бях единствено от защитния целофан даващ ми сигурност, че никой преди мен не е докосвал червилото. Със сигурност не е от стабилните гилзи попадали в ръцете ми. Ужасена бях от факта, че самото червило на се прибираше до край, ами оставаше върха му на повърхността и както очаквах той се отчупи :( Да речем, че преживях, защото не изгубих целия продукт. 

 Извън изкопирания външен вид вътре е побран един наистина заслужаващ си продукт. Супер пигментирано, лесно за нансяне и най-важното щадящо матово червило, което трае доста дълго или поне моя ярък цвят успява да издържи цяла вечер изпълнена с много приказки и питиета между тях ;)
Цвят: номер 11
 Сериозно съм поразена от издръжливостта и че не кара устните ми да се напукват. Всъщност червилото претърпява леко избледняване, но оставя наситен отпечатък и не изчезва на парцали. Всеки път го премахвам до край вкъщи с мицеларна вода. Пада лесно  с почти всеки дегримиращ продукт, единствено с вода не се отмива.


Така изглежда на моите устни :)
Едно от големите ми бюджетни попадения. Препоръчвам горещо този ярък цвят!

Цена: 3.99лв

Количество: 4,2g
Можете да намерите: В дрогерии Лили и щандовете на марката в големите молове, както и останалите магазини, където се среща асортимента на марката

14 коментара

  1. И аз доста съм се зарибила по тях,вече имам две,а другата седмица като отида до Варна ще си взема поне още едно :) Даже зарибих още няколко мои приятелки по него :)) И аз съм много доволна,наситеността и трайността са страхотни!
    Много си хубава и много ти отива :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Аз също се замислям за още цветове :Д Не, че нямам още червила, но си искам винаги :)

      Изтриване
  2. Страхотен цвят! Стои ти супер! Напоследък ми изглеждаш някак променена. Може би е от бронзиращата пудра, но изглеждаш очарователно! :)
    Аз имам #7 и много ми харесва - убито розово, ненатрапчиво, идеално за ежедневието.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз бях тръгнала за номер 13. Той също е розов нюанс :)
      О, благодаря! Нямам си и представа на какво се дължи. Сега съм по-отпочинала и предполагам пораснала :)

      Изтриване
  3. Изглежда страхотно,но така и от всичките ревюта не можах да разбера състава на тези червила :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами и аз исках да го покажа, но мисля на капачката го има, където вс се е изтрило или е било на целофана. Предполагам не е много безвреден :дд

      Изтриване
  4. За цената си, това е най-уникалното и заслужаващо си червило! Аз имам номер 18 /червена гама/ и съм възхитена! Открих нещо много интересно - при мен червилото върви много икономично, обикновено червилата ми свършват за отрицателно време, но това не! Препоръчвам с 2 ръце!

    ОтговорИзтриване
  5. Много красив цвят и много ти отива :) Изкушаваш ме да си взема поредното червило от тази серия!

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!