EOS Балсам за устни с мента


С толкова много червила минаващи ежедневно през устните ми, се научих през годините, че тази ми мания си взима малко от мен. Устните ми имат нуждата от редовна грижа и понякога са доста претенциозни заради някои трайни червила. Балсамите стоят на първо място.. заедно с ексфолирането, но за него друг път ще пиша. Хубавият балсам е must за мен и се чувствах леко неудобно с този, който след известно време стана неудобен за ролята "балсамът, който нося с мен", защото изхабих известно количество от продукта и ми е неудобно да взимам с пръсти от него понеже вече съм достигнала доста дълбоко разстояние ;)

Избрах това ментово яйчице, защото напоследък го срещам често по блоговете и реших веднъж завинаги да си задоволя блогъското сърце и спра да се чудя.. струва ли си?

Бях леко изненадана от опаковката, защото очаквах да е изработена главно от пластмаса. Има едно такова много нежно чувство щом прокарам пръсти по повърхността поради това, че повърхността е леко гумирана.
Продукта вътре е излят под формата на топче и точно тази форма го прави удобно за нанасяне. На картинката от опаковката е изобразено много точно как се нанася:

Самият кашон, в който пристигна балсама, ухаеше доста силно на мента. Точно на истински ментов мирис, за който предполагам натуралните съставки са отговора защо е толкова силен. На вкус леко сладни и не люти.

На пук на моите очаквания, балсамът е траен. Не съм от хората, които си ближат устните често, но пък много приказвам. Гланцовия блясък попива за два часа, но самият балсам още действа.  И понеже обичам да експерементирам и също да ви давам примери от преживяванията ми с един продукт, ще ви кажа, че този балсам се справи добре и като нощен, когато една вечер след дискотека се прибрах към пет и станах в единайсет, а по устните ми още имаше свежо ментово усещане и вкус.
Вече мога да погледна матовите си и трайни червила с други очи. В тази връзка, да, добър е и за под червило :)

Богатият избор на вкусове е доста изкушаващ. Срещнах доста различни мнения за всеки един от тях. Моят бе от хвалените. Аз го подбрах да е в тон с наближаващото лято :)

Поръчката на балсамите EOS може да се осъществи чрез ebay и някой български страници. Препоръчвам тази. Бяха светкавични с поръчката, пристигна на следващия ден, след като им писах и любезно отговориха на всичките ми въпроси.

Старият гивауей си отива и сега пускам нов, но този навик само до края на месеца, защото още празнувам рождения ден на блога и канала ми :)

Сега аз ще подаря на една от вас същия балсам. (ИГРАТА ПРИКЛЮЧИ)
За да се рагистрирате е нужно:
1. Да следвате блога.
2. Да ми оставите коментар: Кой е вашият любим продукт за устни в момента?
3. Напишете името и имейла си за връзка.
 И това е :) Успех!
Играта ще приключи на 20ти юни :)


                                        Победителката е Сианна Маринова. Честито! :))

37 коментара

  1. Здравей,
    Мислех си да подмина играта и да си остана само с прочетеното от поста, но тъй като на 20,06 аз пък имам рожден ден и си викам - Ще участвам! :))
    Много симпатично изглежда балсамчето. Аз също обичам червила и глосове, но доста изсушават устните ми затова рядко ги слагам. Ще ти препоръчам едно балсамче, което идея си нямам дали и как може да се намери в БГ. Миналото лято приятелка ми донесе 3 бр. от Америка и в момента си използвам последното за съжаление. Марката е Jo Malone, а на опаковката пише Vitamin E, spf 15, lip conditioner. Има леко жълтеникъв отенък, но нанесен на тънък слой не се забелязва, а издражливостта и хидратацията са 6+. Хайде стига че му направих и аз ревю :))
    Поздрави!
    Стела
    stelsko@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  2. Любим балсам за устни от доста време ми е NIvea lip butter vanilla&macadamia, в малките метални кутийки.
    Симона Димитрова
    simona91dimitrova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  3. АА искаммм :))) Любим продукт в момента глоса на Бенекос в цвят Flamingo :)
    Искам да пробвам тези балсами от месеци,това че са натурални е перфектно и си стискам силно палци :)
    Успех на всички..
    Галина
    kapinarova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  4. И аз да се похваля с моето балсамче от The body shop , с вкус на праскова :)
    Ива Георгиева
    ivi_art@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  5. Нивея диня. Най-вече заради мириса не защото има чудодейни свойства :D
    Росица
    r.o.s.i.t.z.z.a@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  6. Отдавна се чудя дали да си поръчам балсамче на EOS. В момента любимец ми е Lip butter на Тhe body shop с шоколад. Много приятно мирише.
    Нина nina.dimitrova5@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  7. Как да не го иска човек .. само като го видя колко е сладурски и искам да си го взема и да си играя с него :Д А котката ако го набара, тя каква игра ще му дръпнеее... :D
    Та моят пордукт за устни в момента ми е много трудно да кажа кой е най- най- , тъй като на ден ползвам по 2-3 различни гланца/червила и също толкова балсами... ама ще отсея едно течно червило на Тренди, понеже има много летен цвят на устните, дълготрайно е и ги подхранва и омекотява!
    Успех !! :))
    Жулиета Никова nikovajulieta@gmail.com littleprettyplace.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  8. Няма как и аз да не се тагна за това чудодейно балсамче, все отлагам покупката му, тъй като се напълних с балсами, но знае ли човек, може при теб да го спечеля :) Любим балсам за момента ми е Reve de Miele на Nuxe :) Мая Толева maya.toleva@gmail.com
    Страхотни награди :)

    ОтговорИзтриване
  9. Тамън на време излиза твоето гив-че, защото бях на косъм да си поръчам това сладурско балсамче :) Любимият ми за момента е на Нивеа с маслина и лимон, който за жалост толкова рядко намирам по магазините и винаги съм му в издирване, но не ми пречи да си го търся упорито и да съм изхабила поне 8 опаковки :)
    Мартина Янева martina.yaneva@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  10. Това балсамче и на мен ми е любимо в момента, така че ще посоча него :)
    Заредих се с няколко различни аромата и това лято ще заложа на него!

    Поздрави!
    Боряна
    cup.cake@dir.bg

    ОтговорИзтриване
  11. Любимият ми продукт за устни е червилото ми на YSL volupte rouge shine номер 13, Pink in Paris, защото не само, че е щадящо към устните, а дори бих казала, че ги подхранва, ароматът и консистетцията му са божествени, страшно много харесвам как ми стои цвета, за опаковката нямам думи и като цяло се чувствам като принцеса, когато го ползвам :)
    Чудомира Чонова
    c.chonova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  12. Здравей :) любим балсам в момента ми е Himalaya този с аромат на дъвка :) Чудесен пост.
    Цветелина Иванова e-mail: tcveti_55@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  13. Moите любими продукти за устни са балсамите. От стиковете харесвам тези на Nivea, имам едно ЕОS-че с пъпещ и мирише сууупер готино.
    А от тези в 'бурканче' харесвам бутерите на Nivea отново и боровият вазелин.

    Траяна Николова
    iori_in_pink@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  14. Отдавна го заглеждам това яйчице, но все не го купувам :)
    В момента най-любимите ми продукти за устни са маслото на Korres и Carmex-а в кутийка :)

    Жаки
    makeupgalaxy@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  15. Отдавна съм го чувала, никога не съм го пробвала... Но много ми харесва, че е натурално и много ще се радвам да го имам, че ми свършиха всички балсами, а този ми хвана окото!

    Любим продукт за устни в момента ми е един от новите матови глосове на Есънс - ухае божествено на горена захар, може да се напластява или да стои по-блед и е в предизвикателен ярко червен цвят.

    Преслава
    tpreslava@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  16. Аз съм огромна манячка на тема балсами постоянно ги нося и пробвам нови и нови, за сега любим балсам за устни е на bomb cosmetics blackberry & fig, но понеже е в бурканче вместо да го нося с мен, в чантата си нося на himalaya подхраващ с мирис на школад. И двата за мен лично миришат божествено, по-мазни са и издържат от 1 до 3 часа, бих ги препоръчала на момичета с по-сухи устни. :)

    Емилия
    emiliapanayotova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  17. В момента ползвам витаминовия шейк на Нивеа :) Не мога да кажа, че е нещо особено, за почти същата сума си купих балсамът на Eucerin, който е повече от невероятен и още с първото нанасяне се усеща лечебното му действие!
    Поздрави за блога, от скоро го следя :)
    Надежда Таслакова
    nadeto08@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  18. От червилата сякаш в момента ползвам най-много матовите на Голдън Роуз. А наскоро си купих балсам на I love...Cosmetics с кокос в малка симпатична кутийка и мирише трахотно на кокосови курабийки. Така че май той ми е любимец в момента.
    Балсамчетата на ЕОС са толкова сладки, с удоволствие бих го пробвала, за да видя за какво е целия блогърски шум хаха

    chocolate_sarcasm@abv.bg
    chocolate-sarcasm.com

    ОтговорИзтриване
  19. Балсамът за устни на Yoghurt of Bulgaria. :)

    iveto_921991@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  20. В момента съм пристрастена към EOS strawberry sorbet .Подготвям публикация за него и снимките ми са подобни на твоите хахах :))))
    suzaa93@gmail.com
    Мария

    ОтговорИзтриване
  21. Харесвам много продукти за устни, за момента моят любимец е матово червило но гр номер 13
    iveto63@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  22. Любим балсам за устни ми е NIvea lip butter vanilla&macadamia:)pnedyalkova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  23. Любимият ми продукт е Nivea Dragon Fruit
    Соня Етова sanray@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  24. Любимият ми продукт за устни в момента е с ванилия и макадамия от лип бутерите на Нивеа. :)
    Богиня Върбанова, boginq.todorova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  25. Любим продукт ми е EOS Strawberry Sorbet :)

    Веселина
    veselina_1586@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  26. Моят любим продукт е на Nivea lip butter с ванилия и макадамия .
    Ваня Стамболиева
    vania997@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  27. Здравей! Моят най-любим продукт за устни в момента, които обожавам е именно балсамчето на EOS - Summer fruit. Толкова много го харесвам, че искам да имам от абсолютно всеки вид поне по едно... A следващото, което обмислях да си взема беше именно EOS - Sweet mint, така че дано да имам късмет и да го спечеля от твоят гивауей! Поздрави! :)

    Ралица Павлова

    pavlova_rali@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  28. Не съм почитателка на червилата, като цяло. Така и не успях да открия "моя" цвят, а може би и не съм търсила достатъчно и където трябва.
    Харесвам глосове в nude нюанси и цветове, и макар да имам няколко, рядко нося.
    Обичам балсамите, особено тези с цвят. За мен те стоят най-естествено и нежно на всяко момиче, а и никога не може да сбъркаш с тях. Недостатък е, че трябва през деня да нанасяш по-често на устните, но това пък освежава визията моментално :)
    В момента ползвам балсамите стикове на Nivea - Fruity Shine Peache и Fruity Shine Cherry.
    До колкото чета beauty blog-ве, EOS балсамите са must have продукт, който все още не съм пробвала, но се надявам да притежавам.
    Поздравления за блога - вече няколко покупки са "инспирирани" от видяното тук :)
    Успех!

    Марияна Димитрова
    jecky@bentbg.net

    ОтговорИзтриване
  29. за жалост вмомента нямам любим, но от доста време мнооооого искам да пробвам този на EOS.За него съм чувала мнооого хвалби и явно са верни.
    Цветина Кънева
    zveti196@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  30. В момента не спирам да нося гланца на Nuxe и мога да кажа, че е страхотен! :)
    Ралица Гъделева
    rali_sg16@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  31. За момента моя любимец е Nivea от серията Витамин шейк - с аромат на:
    - акай и дива ябълка
    - малина и боровинка

    Радост Пенкова,
    bon_bons@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  32. Не знам как се случи, но се влюбих в матовите червила, а до преди година се носех само с глос... От балсамите ползвам стиковете на Нивеа и "Нежна грижа" - кокос на Oriflame. От последното съм изключително доволна.
    Радина Драганова
    radina_draganova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  33. Любимият ми продукт за устни в момента е Nuxe Reve de Miel Lip Balm.
    Анастасия Терзиева
    nastjanastja{at}mail.bg

    ОтговорИзтриване
  34. Здравейте,
    радвам се че намерих тази страница много е интересна!!!!
    Моят любим продукт за устни е ЕОS lip balm-Sweet Mint.Аз много време искахх да си поръчам от Америка но не успях защото като си поръчах и на границата казаха че неможе да го пренесът и ми взеха поръчката.Много ще се радвам да спечеля!!!
    Синтия Цицвидзе
    cinthya_tsitsvidze@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  35. Здравей! За момента и аз спадам към хората, които нямат любим балсам. Имам, ползвам, но все още не съм намерила Съвършения :)))
    www.artennviu.blogspot.com
    Ивелина Иванова
    ivelina.va@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  36. За ценители като Вас на хубавата козметика можете да погледнете този сайт: www.parfimo.bg

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!