Разочаровахте ме... #2

Набирам сили за едно общо ревю на продукти, които ме разочароваха :(

1.Lóreal Caresse shine in Romy -продукта, който трябваше да се окаже двойник на стейновете от YSL, е всъщност едно голямо разочарование за мен. Купих го още миналата пролет заради големите сравнения и хвалби, а и кой не иска да спести пари, ако може да получи същото на половин цена или три пъти по-малко. Единствената ми поука от цялото мъчене с този продукт е, че понякога оригиналното си е оригинално и няма конкуренция. Точно така! Това червило/гланц стои евтино на устните. Това определение за мен описва перфектно резултатът, който се постигам с него. От към трайност задоволява, като имате предвид цвета му, който е неутрално розово и заради който се мъчих толкова време да харесам червилото, защото е любимият ми розов цвят за червила и не го срещам често. Кое ме отчая тотално в продукта... Окаяното състояние, в което е докарвало устните ми немалко пъти. И за край.. продуктите на Лореал определено ме шашка с цените си! 25 лева летят към коша вече.

2. Bourjois So laque! - лаковете на Боржуа от сериите: So laque glossy! и 10 Days anti choc no chips, са супер. Формулата So laque! също предоставя голям избор от различни и много плътни само на един слой цветове, но съхне бавно. Даже сякаш няма изсъхване, а да чакам цял ден да се фиксира цвета на ноктите ми е истинско мъчение, защото не мога да не ползвам ръцете си.

3. Масло от чаено дърво- в началото доста харесвах маслото. Добре успокояваше пъпките ми, единствено силната му задушлива миризма ме дразнеше. Към него, мисля, кожата ми сякаш привикна от втората седмица ползване и повече никакво благотворно действие от него не видях. Доста се разочаровах!

4.Maybelline Baby lips mint flavor -прехвален балсам за устни, който не виждам да се различава от много други на пазара. Приятна ми е ментовата му миризма и усещане, както и защитният му фактор е добър показател, но не ме грабна по никакъв начин, като продукт. Понеже знам, че по-малките деца са главно аудиторията привлечена от него, ще взема да зарадвам някое познато с него. Да се радва поне то, че има балсам от чужбина :)

5.I love blueberry and smoothie Body butter - тук ми е малко трудно, защото продукта ми бе пратен за проба и успях да го харесам за месец някъде, тъкмо, за да съм набрала впечатления за ревю, но после седнах и дълго мислих и сякаш наистина не е мой продукт. На първо място, миризмата трудно я търпя. Нужно ми е добро настроение, за да я приема. Второ, самата мекота на кожата, която получавам не е много трайна. Да, усещам го върху кожата си и мириша дълго на него, но нещо ми се губи действието му, като усещане на самата кожа.

Това бяха едни доста дълго търпени продукти от мен. Ако имате и вие такива, че се радвам да прочета за тях в коментарите :))

9 коментара

  1. Пробвала съм Baby Lips в оранжевата и розовата опаковка, розовото върху моите устни е направо искрящо розово и малко трудно се възприемам, но оранжевото доста ми допадна. Не мога да кажа, че е балсам за устни, а по-скоро е предназначено за младата аудитория според мен, лесно е за носене и има малко блясък, на мен ми допада.
    Пробвала съм този гланц на L'Oreal и много ми допадна, не съм забелязала да изсушава устните ми честно казано, трябва да изнамеря моето и да видя какъв цвят е. Имам глоса на YSL, доста по-неравно се нанася и като цяло завършека не ми се струва така "полиран". Май имам и лака, трябва да сравня дали е същият, който показваш, ползвала съм го моя няколко пъти, но убий ме не помня дали ми хареса.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хаха...ами пробвай го, но аз имам два цвята взимани през различен период от време. Не забравяй, че доста си прилича със серията So Laque.. So glossy!, а ми се струва точно него имаш. Те са супер!
      Мен също не ме впечатлиха светлите нюанси на стейновете на Ив сен Лоран. Но пък тъмните са.. уау!

      Изтриване
    2. Обърнах къщата и не мога да го намеря.. Завряла съм го в някоя чанта и е безследно изчезнал. Аз между другото на YSL имам тъкмо светъл цвят. Не съм пробвала тъмните, но сега ми запали любопитството.

      Изтриване
  2. Аз имам този гланц на L'oreal и много си го обичам. Без да притежавам стейна на YSL, гледайки сами ревюта на мен ми изглеждат доста различни като продукти.
    Иначе и аз имам лак на Bourjois и въпреки, че е доста траен съхне много бавно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Доста си приличат стейновете, но разликата е от небето до земята за мен. Нямам обяснение защо така ми изсушава устните, но е нетърпимо. Може и да има някаква съставка за трайност например, която ми действа зле специално на мен. Бих прекарала цял ден да се оплаквам от този продукт, като цяло :(

      Изтриване
  3. Бях хвърлила око на боди бътъра, но имам един на същата марка с кокос и още даже не съм го отворила хах

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Body butter-а на The Body Shop с праскова ме омая завинаги мен. Сега пробвам и другите им миризми и мога да кажа, че общото помежду им е добрата хидратация и мекота, която дават на кожата. След тях никое друго отворено бътърче не ме грабва :))
      Но тези на I love.. не само аз не ги одобрявам. Приятелка със суха кожа ги ненанавижда :/

      Изтриване
  4. Много обичам такива публикации.
    L'oreal- ския лак все го заглеждам, но цветовете не ме привличат особено. И аз имам няколко супер популярни продукта, които не са ми харесали.
    Products, I regret buying

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много неприятно, но факт е, че понякога има overhyped products, които не струват! Малко съм рязка, но не е ли така :)

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!