OOTD: Изпращане на випуск 2014

Дойде и моят последен учебен ден :) Всъщност при мен го няма онова носталгично настроение, а си е по-скоро облекчение, защото моя избор на гимназия за мен се оказа до някъде грешен. Разбира се, това място успя да спомогне и формирането ми, като човек, и ми донесе много истински приятели, които не бих казала "ще ми липсват", защото ние ще си се виждаме и след нея. Поне лятото :) преди всички да се пръснем.

И след кратката равносметка по-горе ще ви споделя какво облякох аз за този ден. Това е и целта на поста всъщност :) Иска ми се да върна малко модната атмосфера в блога :)

Jumsuit-а ми бе поръчан по Коледа от Topshop и бе заимствана идеята от любима моя чужда блогърка. Всичко чудесно , обаче признавам по-големия номер би ми дошъл по-добре на дължина :)
 В никакъв случай не съжалявам за него и пак ще си го нося. Бях с един от запомнящите си и лесно забележими тоалети на събитието, макар че имаше едно момиче поръчало варианта с дълга до земята долна част и в черно-бяла комбинация, която аз между другото планирах първо да купя :дд
Гърба е интересен, защото горната част е отпусната и отвътре е пришита дантела, която да събира двете части. За съжаление фотографа ни не е успял да ме снима добре в гръб и малка част успях да вкарам в колажа, колкото да добиете идея.

Обувките не се виждат и не са много важни. Не обух тези, които си пазех за празника заради супер изнервения ми процес на приготвяне, през който си промених хиляда пъти решението с какво ще съм и накрая просто тръгнах с уж резервните ми сандали предназначени за по-късно, когато ще ме заболят краката. Ето тези обаче смятах да обуя:
Да, и кучето се просна да спи до тях, докато снимах :ДД
Обувките са от Nine West, купувани преди две години в периода ми на обсебеност да нося високи обувки :) Мисля, че това с ами най-високите в гардероба.

Колието ми (тъй често наричаният полюлей от познатите ми :Д) е копие на едно от Коледната колекция, която пуснаха в ZARA, и признавам, че ме измъчи с тежестта си.

Чудесно ми се комбинира червилото на Too faced и определено формулата му е прекрасна за сухи устни, защото за първи път със сигурност мога да заявя, че червило хидратира и омекотява, а на сутринта действието му още го усещах.


От толкова много снимки през цялото време на това Изпращане не знаех вече дали добре изглеждам и всичките нерви преди това изгубиха значение. При нас заваля и дъжд, който ни развали концерта в училище, но да се надяваме да ни върви по вода. Напомни ни как и на първия учебен ден се случи. Явно ни обича дъжда :Д Направихме си хиляда selfi-та през вечерта и изкарахме страхотно, като клас, въпреки че през годините слабо опитахме да се сплотим.

Това е от мен. Приятни почивни дни ви желая и предварително се извинявам, ако липсвам и не пиша публикации и снимам клипове ;)

28 коментара

  1. Много свежо аутфитче!Радвам се,че не си избрала черно,защото като наблюдавам почти всички абитуриентки залагат на него..
    Честито завършване и много късмет занапред!Нямам търпение да видя снимки и от бала :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! От черното бягам доста, защото знам защо го харесват всички.. Черното стои добре на всеки и те прави да изглеждаш по-слаб. За жалост не само на бала, ами и попринцип хората в България носят най вече черно :(

      Изтриване
  2. Супер гащеризон,още като го видях в клипче на Fleur се влюбих :) По-добре,че си заложила на розовия вариант,много "по-грабващ" е :) Честито завършване,с нетърпение чакам снимките от бала ти,обожавам да разглеждам абитуриентски снимки заради роклите :) <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мда, ако гледа човек Фльор ще се досети и за колието от кого съм взела идеята. Всъщност същия гащеризон и в двата споменати от мен варианта ги видях от Амелия от Amelia Liana, която ми дава напоследък доста идеи за покупки и естествено е приятелка с любимата ми Фльор.
      Ще пусна и от бала, като мине :) А, гащеризона е точно грабващ и това го остановихме с мама на събитието, която не бе в началото много за цвета :))

      Изтриване
    2. пише се Установихме, а не Остановихме.
      Понеже си абитурентка трябва вече да познаваш граматиката.

      Изтриване
    3. Благодаря за поправката :)

      Изтриване
  3. Много си била хубава! Честито завършване !! Пожелавам ти много успехи :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря! Аз бе се харесах от нерви и малко си подлагат, но после, като си видях снимките се изненадах и бях спокойна :)

      Изтриване
    2. То покрай тези събития е нормално да има нерви. И аз бях така. Но важното накрая са хубавите моменти :)

      Изтриване
    3. Хммм... Дано :) Аз ги приемала по един малко различен начин, защото както писах по-горе не съм доволна от гимназиалния ми живот и с голяма радост посрещам факта, че той приключва :))

      Изтриване
  4. Честито изпращане! :) Много си била хубава и розова! Само хубави емоции занапред ти пожелавам! :)))

    ОтговорИзтриване
  5. Много добре изглеждаш! Пожелавам ти много успехи! За съжаление мога да кажа, че трудното в живота вече започва!

    ОтговорИзтриване
  6. Оо, прекрасен избор на тоалет, напук на лошото време! :)
    Честито завършване и от мен, сега ти предстои един много вълнуващ момент - с много нови хора, обстановка.. :)) но се надявам да ти остава време и за блога, защото наистина го харесвам!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря и на теб! Аз също се надявам поне да избера правилен университет, за да не се случи, като с гимназията :)

      Изтриване
  7. Изглеждаш прекрасно :)) честито завършване :) ще чакаме снимки от бала :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Много си мила :* Обожавам всеки твой коментар :))

      Изтриване
  8. Страхотен тоалет - свеж и запомнящ се, за разлика от типичните черни :)) Честито завършване и успех от тук нататък! :))

    ОтговорИзтриване
  9. Благодаря ти за пожеланията :))

    ОтговорИзтриване
  10. Пожелавам ти любов! Късмет и верни приятели!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ;)) И от двете неща имам много нужда напоследък :)

      Изтриване
  11. Честито завършване! Супер аутфит си избрала, браво. А колието и червилото са spot on!
    Убедена съм, че ти предстоят много хубави неща, пожелавам ти и малко късмет, за да се случват по-лесно :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Комплимента от теб значи много за мен :) Благодаря ти за милите думи!

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!