Max factor

Max Factor Excess Volume extreme ревю

неделя, май 04, 2014 *murfeishun* 2 Comments

Неотдавна споделих първите си впечатления за тази спирала. После само я споменах в любимите си продукти и позабравих да напиша обстойно ревю.

Max Factor Excess Volume е спирала с две четки, които обаче имат корено различни роли. Разделени са на две стъпки.

Първата е за обем и е пластмасова. Тя дава основния ефект- да раздели и придаде обем на миглите. Поддържам напоследък мнението, че силиконовите четки са перфектни за разделяне, а на тази страна четката е такава и с моите мигли добрият резултат е на лице.
Втората е тип лак. Втори пласт, който можете да пропуснете, ако не ви се налага за дълго да носите спиралата, защото той е доста силен и общо взето тази част на спиралата, която може да ви накара да не я харесате, защото махането си изисква големи усилия, ако разбира се не сте открили нещо, ама наистина ефективно и задължително на маслена основа.

За ефекта върху миглите безспорно е страхотен и драматичен. Всяко едно обещание за хубави мигли е изпълнено, но нека оставя сами снимките да го покажат.

преди

след
с втората стъпка

преди

след
с втората стъпка
Ползвах и двете четки по отделно макар и едната страна съвсем да не е за отделно носене. Доказах си сама на себе си, че с първата стъпка не изпитвам трудности при свалянето.
Лично аз обаче  Открих ефективен начин за премахването и :) Той е много лесен и не изисква голяма инвестиция в продукти, ала предупреждавам пак отнема известно време. Смесвам почти равни количества розова вода с масло от жожоба в празно шишенце, добре разклащам и със сместа напоявам памучен диск, който държа върху за известно време. Гледам да е повече, за да може мазнината съвсем да свали туша на спиралата.

Честно казано от Макс Фактор си ги бива в продуктите тип две стъпки. Пробвала съм и червилата им Lipfinity и те са бетон и нямат мърдане, като спиралата и естествено трудно ги махам.
Нелоша спирала с интересна идея и някъде там, ако имаше награди за продукти удачни за сценични изяви и важни събития, тази спирала би се класирала на челните места. По-подходяща ми се вижда за този тип важни поводи, които се случват рядко в годината и се изисква от нас да изглеждаме идеално цял ден. В ежедневието едва ли е необходимо нещо толкова издръжливо :)

Можете да погледнете

2 коментара:

  1. Много ти благодаря за публикацията, много се чудих за тази спирала, сега май ще се откажа от нея, нямам нерви за такова дълго сваляне, иначе миглите изглеждат страхотно след 2-рата стъпка :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами да не е спиралата всеобщ любимец :)) Ориентирай се към някоя друга на марката ;)

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!