Coffret Prodigieux NUXE-комплекта мечта

Чувствам се, като малко дете, откакто държа в ръцете си тази кутия пълна с чудеса. Все едно с ами подарили от онези комплекти съдържащи различни видове играчки и които аз навремето намирах за скъпоценност :д
Не е тайна колко много обичам марката NUXE. Опитала съм почти всичко от тях и никога не съм се разочаровала. Преди една седмица още открих комплекта в аптеката и нямах търпение да го купя и да споделя с вас тази оферта.

Всичките продукти в кутията се продават на цената на голямата разфасовка от прочутото мултифункционално олио. Вътре са поместени:

Хидратиращият крем против отмора за нормална и смесена кожа, който съм използвала и преди и мога да ви уверя в добрите му качества. До колко помага с умората, може би, е показателно доброто състояние на кожата след него. 
Съдържа екстракти от синя имортела, син агератум и какао. Има свойството и да предпазва кожата от ежедневния оксидативен стрес.
Според мен е и удачен за смесване с различните типове консистенция фон дьо тени. по този начин си правя сама тониран крем или нещо, като сънародник на ББ и СС кремовете :)

Свещ, която ухае на типичния мирис на продуктите на NUXE, които често точно заради силната им миризма не допадат на хората. Имайте го в предвид, ако сте се насочили към техните продукти или искате да ги опитате. Лично аз не съм  фен на свещи, но знам, че много хора ги харесват, а и попадне ли ми някоя, винаги с удоволствие я паля.

Мини размер на мултифункционалното масло с частици, което на практика е обикновеното масло, но съдържа в себе си блясък, който определено ще е удачен за придаване на по-сияен вид на кожата през лятото.
Съдържа фини златни частици, които придават на лицето, косата и тялото дискретен блясък.


И не на последно място.. мултифункционалното олио в най-големия предлагащ се размер от 100мл. Трябва да знаете, че точно голямата бутилка има и помпичка, която прави удобно ползването на продукта. Той самият има много приложения , както името му само подсказва. 
Съдържа коктейл от масла (извлек от жълт кантарион, масло от макадамия,пореч, камелия, сладък бадем и лешник) и витамин Е. Абсорбира се бързо, като е идеален да се изпозва и след излагане на слънчевите лъчи.
В миналото имах малката бутилка и мога да заявя, че е ужасно икономичен продукт. Свършва по-бързо, ако се ползва редовно за цялото тяло, но това е нормално в предвид разликата на площ кожа на цялото тяло и лицето. О, да, може да го нанасяте и на лицето. Самата кожа доста бързо го изпива. През зимата го ползвах,  като overnight mask и преспивах с него, ако усетех, че студът през деня, доста я изсушава и тя опъва. За косата също е невероятно, обаче е нужно да се ползва по-пестеливо, за да не създаде точно обратен ефект. Нанесях по краищата след баня за тяхното бързо възстановяване. Сега прочетох, че подобрявало и нивата на стриите. Имам такива и знам, че няма оправия с тях, но всяко нещо, което би подобрило положението е добре дошло :)

На гърбът на кутията има кратко описание на всеки продукт. Не мога да не отбележа, че съм съм изненадан, че тя се затваря чрез магнитен механизъм. Това я прави още по-скъпа ;)
Комплекта струва около 50лв, колкото е и цената на маслото от 100мл, а стойността му е двойно по-голяма. Възползвайте се от тази възможност ;)

7 коментара

  1. Страхотна оферта!!Нямаш си идея как ме зариби по продуктите на марката... :)
    Даже скоро подарих на една приятелка travel set-а :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За мен продуктите им са повече от страхотни и ми доставят един такъв гъдел на сетивата :д Много ги харесвам и се радвам, че отново имам голям набор от тях в тоалетката си :)

      Изтриване
  2. прекрасна презентация :)) зариби ме :)

    ОтговорИзтриване
  3. Оххх разтопих се... Сега и аз искам :-)
    hellovixi.blogspot.com

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!