Топ лак Seche Vite... струва ли си да опиташ?

В редовната ми грижа за ноктите и правенето на маникюр в домашни условия винаги съм пропускала стъпката със запечатване на цялостния резултат с топ лак. Опитвах да променя мнението си, но проблема бе главно, че тези въпросните топ лакове не правеха абсолютно нищо за мен. С тях върху ноктите ми се получаваше един допълнителен слой, който сякаш ги натоварваше и самият лак се обелваше на люспи доста по-рано от нормалната му трайност само с база за нокти(, която никога не пропускам).
Ходила съм и на маникюр при различни маникюристки и винаги се е случвало същото. Имам тънки нокти, които упорито държат да не се претоварват. Маже би в миналото тези професионалистки, на които съм се доверила и аз просто не сме опитали нещо Life-changing...  като Seche Vite.

Аз+топ лаковете=никога не се плучаваше, докато... ноктите ми не срещнаха Seche Vite. 


Точно така. Цялата ми рутина за нанасянето на лак се промени коренно. Благодаря на сестра ми, че го опитахме! :р Също и на София, че сподели опита си :)


Сега се радвам на дълготраен маникюр със гланцов завършек сякаш редовно си правя ноктите в някой салон. Най-големият плюс е, че щом върху лака нанеса Seche Vite всичко се запечатва за 10 минути и не чакам дълго ноктите ми да изсъхнат. Този топ лак сякаш вкаменява всичко за секунди. Направо усещам светкавичното му действие.

Миризмата му е доста силна и задушлива. Лошото е, че съм привикнала и към нея, както и към миризмата на повечето ми лакове. В него има и доста вредни съставки. Да не забравя да спомена и за предупреждението на всички как лака се сгъстява, когато количеството стигне до средата на бутилката. Макар да не сме съвсем към средата в момента мога да го предположа в предвид гъстата консистенция. Определено ще ми е нужен разредител.

Можете да се сдобиете с него онлайн или в доста малко магазини в страната, които са в по-големите градове. За читателите от Варна, можете да го намерите в магазин "Делфин" срещу нескромната сума от 20лв.

6 коментара

  1. Малко е отровен, но ми е "must have". Без него не бих се лакирала никога повече в живота си :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ей с тези същите думи ме убедиха и мен да го опитам :)) Днес получих вдъхновение да пиша за него, след като се лакирах с лак, който няма изсъхване и всичко бе готово отново за десет минути с Seche Vite^^

      Изтриване
  2. При мен със Seche лакът изсъхва светкавично и има прекрасен блясък, но трайността не се повлиява особено. Някои лакове дори се обелват по-рано, въпреки че запечатвам и върховете на ноктите.
    Но със сигурност бих го купила отново, блясъкът и бързото изсъхване действително са впечатляващи :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. При мен има по-голяма трайност с него, като това означава, че седмица мога да изкарам с един маникюр :)
      Аз минавам върховете само с основата преди лака.

      Изтриване
  3. За този топ слушам навсякъде, но маникютрът никога не ми е бил слабост и все го подминавам. Ако си го купя, може да ми улесни живота и да започна да се лакирам по-често. Мисля, че току що ме зариби :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!