Любимата ми четка за бронзираща пудра


Понякога си наумявам кога представя или как да напиша публикацията за даден продукт и съвсем забравям да го покажа. "Защо ми отне толкова време..." критикувайки се вчера нащраках снимките за днешното ревю ;) 

Все още си спомням как с вълнение открих четките на Саманта Чапман в едно супер забутано магазинче за козметика, но пък щастието ми бе набързо секнато от високите им цени. Тук в Европа четките идват с голяма надценка и прецених, че полезното в ситуацията е да огледам на живо четките и избера само една, а ако се влюбя в нея да поръчам още от онлайн магазин. Обаче мина една година, а аз ежедневно си ползвам четката следователно тя си върши повече от перфектно работата. Не съм стигнала до поръчката на още четки, защото постоянно ми излиза нещо в полезрението за купуване и забравям ;д


За мен материала използван за косъмчетата на четката, която между другото е със синтетични косми ('Ура' за защитниците на животните), е идеален, защото в представите ми за доста четки желая мек косъм, за да не ми дращи лицето и изпитвам дискомфорт, и да е достатъчно жилав за добър контрол при поставяне на продукта. Малко невъзможна комбинация, но с тези думи най-точно мога да опиша, какво получавам и от самата четка.
Интересната и форма позволява с върха на четката да се концентрира продукта точно върху ябълките на бузите, а при бронзанта да улови вдлъбнатината на лицето за очертаване на контур. Ако ми се вижда доста наситен цвета, използван плоската и часта, за да отстраня излишъка от продукта.

Намирам за сладурско дръжката да е в розово. Там са изписани марката, както и коя четка от серията е, а надолу самата четка завършва с гумен край отсечен в основата за лесно съхранение на четката в изправено положение, затова винаги си държа тази четка отделно от останалите понеже го позволява и ми освобождава място в чашите за четки.



Странно, но факт, четката е предназначена за руж. В началото и аз така я ползвах, но бързо ми омръзна и някак естествено преминах към ползването и за бронзираща пудра. Всеки ден деликатно очертавам скулите и честно да ви призная си умирам от нетърпение да премина към тази част, защото се чувствам уверена в резултата, който винаги е желания и ми е така да се каже 'кеф да го направя' ;)

Сега за любопитните от къде взех четката... Магазина се намира във Варна в района на Червения площад. Не съм добра в обяснения, но за ваше щастие имам и други предложение. Едно мое скорошно откритие бе, че магазин "Сафо" не само продават четките, ами имат и онлайн сайт предлагащ доставка до всички градове в страната.

13 коментара

  1. Много съм заинтригувана. Магазин "Сафо" нищо не ми говори, но ще се радвам, ако все пак се опиташ обясниш за този на Червения :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей! В момента нямам възможност да добавя линк към сайта им, затова го слагам в коментара тук:http://safo-bg.info. Доста съм зле в упътването, но като застанеш на кръстовището, тръгваш нагоре към Пикадили Център и вървиш от страната на магазина за булченски рокли, който е на единия ъгъл. Малко след него е магазина и е под земята, пада се срещу репа за вестници. До него има и един магазин за евтини стоки Shiho. Дано съм обяснила добре. Успех! ;)

      Изтриване
    2. Идеално го обясни, много ти благодаря :)

      Изтриване
  2. Четката изглежда супер бонбонеста и готина :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мда... Много е момичешки цвета ;) ще ми се всичките им серии да бяха в розов цвят :д

      Изтриване
  3. Този магазин трябва да се посети...мерси за информацията :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Здравей ! Номинирах те за Liebster Award и много ще се радвам ако отговориш на въпросите ми http://blogforbeautyyy.blogspot.com/2014/03/liebster-award.html

    ОтговорИзтриване
  5. Здравей, аз много харесвам четките на РТ и конкретно тази я нямам, но не се съмнявам в резулатата, който постигаш и удоволсвтието, което изпитваш, когато я ползваш:) Аз други имам няколко вече като последно придобих сгъваемото кабуки http://safo-bg.info/makeup-brushes-/883--real-techniques-1418-retractable-kabuki-brush.html Пускам линк от конкретния магазин Сафо, за който не бях чувала до момента за да направя паралел с цената и искам да кажа, че за мен тя е просто безумна! С доставката ще излезе ок. 36 лв, за справка аз моята я получих от iherb за ок. 16-17 лв с една спирала и подарък... Е все пак всеки за себе си преценява къде да пазарува и кое му е изгодно, аз само споделям моите впечатления.
    Поздрави!:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами да абсурдни са, но някои хора обичат да виждат продуктите на живо и ен им допада да поръчват. Иначе аз определено съм се заканила от дълго време да поръчам от посочения от теб сайт. Те също слагат надценки на по-високите суми.
      Поздрави и на теб :)

      Изтриване
  6. Здравей, може ли да кажеш кой е лакът за нокти, с който си на снимката?
    Илияна

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На Catrice от новите им пясъчни, кораловия нюанс :) не е много покривен.

      Изтриване
  7. Определено ще се пробва. До сега не съм оставала разочарована от четките на RT :)

    ОтговорИзтриване
  8. Аз съм поръчала от iherb тази и expert face и ги чакам всеки момент..

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!